Eu cred ca nu ar trebui sa il fortezi sa iti fie iubit sau mai stiu eu. Din cate imi spui, trag concluzia ca sunteti tineri, abia acum descoperiti cum e si ce e fiecare sentiment, abia acum incepeti sa le identificati.
Ar fi mai potrivit sa ii spui ca esti si tu tanara, nu ca neaparat vrei sa fiti iubiti, ca o sa ii fi alaturi si o sa il ajuti, ca la varsta asta omul e in formare si aveti nevoie unul de sfaturile celuilalt.
In orice caz, renunta la obsesia ca el sa iti devina iubit! Nu ai ales bine momentul, poate doar peste cativa ani.
Nu ma obsedeaza ideea asta. Da m-am gandit, ma gandesc si mereu va exista acea mica speranta. Dar acum pe primul plan e starea lui. Chiar imi doresc sa pastram macar prietenia dintre noi.
Multumesc!
Exagerezi si tu putin cu depresia aceea. Lasa lucrurile asa cum sunt. lasa.l putin timp singur, o perioada relativ scurta in care sa nu vorbiti si asteapta pana te baga el primul in seama, vezi daca i se face dor de tine... Daca astepti prea mult si mai vrei sa vorbesti cu el, baga.l tu! (prea mult nu inseamna o zi) )
Daca te-a respins el pe tine nu trebuie sa faci nimic, daca te va vrea va veni el la tine, doar sa vorbesti cu el cand te baga in seama ca si cum nimic nu s-a intamplat, el nu va putea rezista si iti va spune ce vrea de fapt.
Iesiti prin parc, petreceti-va cat mai mult impreuna, fa-i cunostinta cu prietenele tale, e posibil ca una dintre ele sa il placa si sa se indragosteasca