anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si o fata am fost impreuna, dar eu m-am laudat la toti prietenii si ei ma luau la misto.Asa ca eu am zis sa ne despartim, ea nu s-a suparat deloc si am ramas prieteni. Dupa 3 luni eu i-am zis daca ar vrea sa mai fim impreuna si ea a acceptat.O luna am fost impreuna si mergea totul bine dar dintr-o data ea s-a schimbat, s-a despartit de mine si de atunci nu mai vorbeste cu mine. Oare ce a suparat-o asa rau?

Răspuns Câştigător
| MidnightR a răspuns:

Da` nu vere.Te-ai laudat ca prostu` la prietenii tai, aia au vazut ca ti-o cam iei in cap si si-a batut putin joc de tine si tu, baiat care evident tii la aparente, te-ai despartit imediat de ea.Chiar crezi ca nu s-a suparat? Pana la urma nu e o persoana fara sentimente.
Ah si asta cu despartirea, poate s-a gandit sa-ti plateasca si tie cu aceeasi moneda, sa vezi ce a simtit si ea.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tind sa cred ca de fapt ea nu mai vroia sa fie cu tine a doua oara si a acceptat doar din mandria de a se desparti de tine.

| frostxtq a răspuns:

Probabil a auzit ca te laudai la toata lumea, sau pur si simplu si-a dat seama ca nu te mai place insa nu stie cum sa iti spuna. Totusi, intreab-o.

| AnnaaaMaria a răspuns:

Eu sunt sigură că a acceptat să mai fiți împreună pentru că ea a considerat că tu mai ții la ea și a vrut să îți dea o palmă când ți-e lumea mai dragă, adică să se răzbune... încearcă totuși să mai discuți cu ea, să îți ceri iertare pentru ce ai făcut, să o întrebi dacă are pe altcineva. prima dată întreab-o dacă și-a găsit alt băiat, iar apoi invit-o la o cafea, suc, mă rog...și oferă-i o floare, o ciocolată și discută cu ea. Roag-o să se poarte matur, să vorbiți să vedeți dacă mai puteți continua.

| MidnightR a răspuns (pentru AnnaaaMaria):

Anamaria, vrei ca ea sa se poarte matur cand el s-a purtat imatur mai tot timpul laughing?

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru MidnightR):

Păi în mod normal nu ar putea, însă dacă el își recunoaște greșeala și își cere scuze cred că ar reuși amândoi să se poarte mai matur tongue

| MidnightR a răspuns (pentru AnnaaaMaria):

Eu zic sa se duca la ea in genunchi cu un trandafir sau altceva, sa isi ceara scuze ca a fost un bou pe parcursul relatiei si sa o roage daca poate sa o ia de la capat sau macar sa reinceapa prin a fi prieteni.

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru MidnightR):

Ei, nu chiar în genunchi. Dacă se pune acum în genunchi, la cererea în căsătorie o să se pună în limbă? laughing) și da, ar fi foarte frumos să își ceară scuze dacă mai speră la un viitor cu ea. Măcar așa ar mai îmbuna-o

| ILoveMusic25 a răspuns:

Buna! Spune-mi te rog cum o chema pe iubita ta!

| Black38 a răspuns:

ILoveMusic25 de ce esti intreesat cum o cheama?