Da` nu vere.Te-ai laudat ca prostu` la prietenii tai, aia au vazut ca ti-o cam iei in cap si si-a batut putin joc de tine si tu, baiat care evident tii la aparente, te-ai despartit imediat de ea.Chiar crezi ca nu s-a suparat? Pana la urma nu e o persoana fara sentimente.
Ah si asta cu despartirea, poate s-a gandit sa-ti plateasca si tie cu aceeasi moneda, sa vezi ce a simtit si ea.
Eu sunt sigură că a acceptat să mai fiți împreună pentru că ea a considerat că tu mai ții la ea și a vrut să îți dea o palmă când ți-e lumea mai dragă, adică să se răzbune... încearcă totuși să mai discuți cu ea, să îți ceri iertare pentru ce ai făcut, să o întrebi dacă are pe altcineva. prima dată întreab-o dacă și-a găsit alt băiat, iar apoi invit-o la o cafea, suc, mă rog...și oferă-i o floare, o ciocolată și discută cu ea. Roag-o să se poarte matur, să vorbiți să vedeți dacă mai puteți continua.
Probabil a auzit ca te laudai la toata lumea, sau pur si simplu si-a dat seama ca nu te mai place insa nu stie cum sa iti spuna. Totusi, intreab-o.
Anamaria, vrei ca ea sa se poarte matur cand el s-a purtat imatur mai tot timpul ?
Păi în mod normal nu ar putea, însă dacă el își recunoaște greșeala și își cere scuze cred că ar reuși amândoi să se poarte mai matur
Eu zic sa se duca la ea in genunchi cu un trandafir sau altceva, sa isi ceara scuze ca a fost un bou pe parcursul relatiei si sa o roage daca poate sa o ia de la capat sau macar sa reinceapa prin a fi prieteni.
Ei, nu chiar în genunchi. Dacă se pune acum în genunchi, la cererea în căsătorie o să se pună în limbă? ) și da, ar fi foarte frumos să își ceară scuze dacă mai speră la un viitor cu ea. Măcar așa ar mai îmbuna-o
Andrei67y5 întreabă: