What's a King/Queen without the crown!
King of my life! si Queen of my life!
Nu ti-am cerut parerea asta! Si n-ai de unde sa stii cum mi-ar sta.Multumesc oricum!
Puteti sa cautati pe internet modele sau sa va sfatuiti impreuna cu artistul care va va tatua. El ar trebui sa stie cel mai ibine.
Draga acum ca nu ai primit raspunsul care ti-l doreai nu trebuie sa fi frustrată.
Nu am de ce sa fiu frustrata cand dau peste niste oameni ca voi.Raspunsurile voastre sunt 0, sunt inexistente, d-aia v-am si spus sa va impuscati, ca nu aveti ce sa cautati aici. Observ ca singurul frustrat esti tu, atata timp cat mi-ai raspuns in continuare la intrebare.O zi buna sa ai!
Daca ti-am dat replica inseamna ca sunt frustrat? Raspunsul tau poate doar sa ma amuze pentru ca habar nu ai ce inseamna frustrare. O zi buna sa ai si un sfarsit de zi cu mana pe dictionarul explicativ al limbii romane iti doresc.
Mi-ai dat replica la ce? Habar n-ai ce spui acolo, iar daca citesti mai bine raspunsul meu iti vei da seama ce am vrut sa spun.Toti va dati "genii" pe internet, dar in realitate sunteti niste parliti.Inca odata :Impusca-te!
Imi pare rau ca nu intelegi ce spun. Cei drept ai tot timpul din lume sa ajungi la nivelul meu. O zi buna.
ღAndrutzaღ întreabă: