Eu cred ca daca povestea ta nu este pur SF, cum sa iti zic mai usor si mai diract, ai dat de dracu.
Hai ma relax. Nu ai procedat corect fiindca nici el nu a facut la fel. Dar in situatia asta ai procedat corect. Mai putin la faza cu piatra. (Corect era sa ii si crapi capul si sa il lasi jos ). Nu ai dat de dracul ca probabil nu o sa mearga la politie(daca mai traieste) ca nu intra astia la politie de buna voie dar trebuie sa ai grija o vreme ca sigur vine cu bulibasii lui sa te mai caute. Evita totusi parcul ala. Pacat de telefon, dar noah daca nu poti sa te abtii sa butonezi cand sunt indivizi suspecti prin preajma... asta se poate intampla. Doar sa ai grija de acum inainte.
Tre sa fii mai atent cu tiganii ca astia sunt uniti, daca te vedea ca te iei de ala mic, chiar daca era vina lui sareau toti pe tine. Dar ai procedat corect, pietre merita
Pai nu e obligatoriu. Dar nu e indicat sa stai cu ditamai telefonul pe langa cercuri suspecte. POate ca nu l-ai vazut ca vine, noah. Ideea e ca it's a f+++ up world si trebuie sa ai grija. Intr-un fel ai scapat usor. Eu mi-am luat o bataie buna cand am avut vreo 14 ani. Si atunci e mai nasol cand nu poti sa dai inapoi. Telefonul o sa ti-l repari cumva sau o sa iti iei altul. O sa razi peste ceva vreme de faza asta. "I-am tras o piatra bah,,, fix in cap i-o aterizat ahhahahahaha ". Trage si tu o invatatura mica de minte . Nu stiu care, vezi tu
Cum a spus si budbundy evita acea zona dar de acum inainte timp de macar o saptamana fi atent sa nu fi singur in locuri in care nuprea sunt lume ca o sa te urmareasca ala oricum deci fi atent ca sa nu patesti ceva
MAI bine il lasa-i lat acum e in viata si o sa iti faca la fel sau mai rau deci fi atent pe unde si cu cine mergi ... goodnight
Eu cred ca ai tinta buna.
Deci asa ii trebuie daca vrea sa fure telefoane.Nu ai procedat bine dar o merita deci...
Faza, este ca nai procedat bine, dar merita, ar fi fost mai bine sai dai cu piatra, in picior daca tot zici ca ai tzinta buna, acolo la incheietura, cadea pe jos, si mergeai si ii ****ai 10 pumni in cap.
Bine ai facut ( Iti sugerez sa iti cumperi spray paralizant ) eu am si e foarte util o data ( stau la sat ) au venit 6 tigani sa ma bata din cauza ca ei sunt prea "Jmekeri" si am avut sprayu la mine si am dat pe toti si dupa i-am batut ( da eram singur ) si de atunci nu sau mai legat de mine doar ma injurau si atat e foarte bun si nu mai zis la nimeni ( s-a intamplat in vara )