| firefox6 a întrebat:

Eu sunt brasoveanca! bine locuiesc si in Bucuresti. voi ce parere aveti despre Brasov? vi se pare un oras linistit, frumos? eu nu imi pot inchipui un lucru mai frumos decat o plimbare toamna pe sub Tampa sau o plimbare primavara pe "langa ziduri", e aproape in spatele maternitatii dar parca esti in alta lume.voi in ce oras/sat locuiti? stati linistiti, nu vin la voi acasa! vreau doar sa mi imaginez cum e sa traiesti si in alt loc dar nu asa de pe harta. ci din experienta oamenilor care pot dezvalui secrtele acelor locuri. de exemplu mie mi a placut f mult cetatea Neamt, coloanele de granit de la Racos, bojdeiuca lui Ion Creanga, parcul Colt de rai tecucean etc. am fost in multe locuri din Romania.deci ce puteti spune despre orasul vostru natal si cel in care locuiti? cea mai frumoasa descriere primeste funda!

Răspuns Câştigător
| JoulieT a răspuns:

Esti la facultate in Brasov?

4 răspunsuri:
| Less_Ray_1990 a răspuns:

Si mie imi place Brasov eu locuiesc la sat imagineazati un nuc imens si un mar si mai mare unul langa altul de parca sar lua imi brate si campul lung si lat cum bate vantul si cum poti vedea chiar tot de acolo

| WhiteChocolateTEO a răspuns:

Si eu sunt din Brasov(inca locuiesc aici). intr-adevar acest oras este magnific,e incarcat de istorie,peisaje mirifice si locuri de basm: daca mergi la o plimbare in spatele acelei inscriptii cu BRASOV de pe Tampa, pur si simplu ai impresia ca plutesti si ca te inalti la cer...e o experienta unica! Daca vizitzi cetatea, turnul alb si toate edificiile din,, orasul de la poalele Tampei"acestea te intorc in timp, in vremea in care acestea au fost construite. fundita?

| firefox6 explică (pentru WhiteChocolateTEO):

Ai "ilustrat" foarte frumos acest oras intr-adevar de poveste, Brasov. as vrea sa dau funda dupa ce aleg dintre mai multi dar esti pe lista de asteptare;-)

| firefox6 explică (pentru JoulieT):

:-D nu sunt la facultate, sunt clasa a sasea. (am 12 ani) la Johannes Honterus