| cristianorudi7 a întrebat:

Eu vreau sa dau la medicina la Brasov. Credeti ca o sa fie mai putini candidati, mai putini cei care vor sa dea, nu numai la facultatea asta, ci la toate facultatile din tara? Multumesc

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Având în vedere situația județelor cu promovabilitate scăzută la examenul de bacalaureat, cu siguranță vor fi mai puțin candidați, întrucât la majoritatea universităților, facultatea de medicină cere media la bacalaureat, care de obicei contează 10% (în funcție de credite), iar restul probelor în funcție de specializare după cum urmează:
Medicină Generală și Dentară - Biologie clasa a XI-a.
Farmacie - Biologie clasa a IX-a (botanica), iar la Chimie Organică contează foarte mult media de la bacalaureat, cu mențiunea că vei da și o probă practică de îndemânare eliminatorie.
Baftă!

| cristianorudi7 explică (pentru ÉrotiqueConseils):

Da, la brasov(eu o sa dau med.gen) este exact cum ai spus tu, media de la bac conteaza 20%, iar examenul scris 80%... sper sa intru, avand in vedere situatia de fata, eu ma astept sa fie mai putini...

| Sexonfire a răspuns:

S-a picat pe capete, si eu sunt din brasov. Majoritatea care vor medicina pleaca in tg mures bucuresti..deci nu-ti fa griji happyBafta

| cristianorudi7 explică (pentru Sexonfire):

Deci dupa spusele tale, as avea sanse... sper ca va fi bine oricum

| Sexonfire a răspuns (pentru cristianorudi7):

Bine ca macar tu stii unde vrei sa te duci. eu habar n-am laughing