Ne-am transformat intr-o tara de pistolari, pistole cu bile si interlopi din live-uri pe tiktok
Fetele si baietii astia cu pistoale la ei sunt la fel de smecheri ca aia care dau spargeri la benzinarii avand pistoale cu capse castigate la pufuleti
Cred ca rad de noi cei din SUA.
Pe bune acum, ce procent din oamenii din România umblă cu arme la ei în afara situațiilor de serviciu? Din ăștia, ce procent sunt de sex feminin? Iar din acestea câte sunt fete care-și iau arme la întâlniri și le folosesc?
Țara asta are multe probleme, dar fetele care vin cu arme la întâlniri chiar nu este una dintre ele...
Cred că trăiești într-un film prost.
Nu știu, nu am cunoscut toate fetele cu probleme din lumea asta și nu le-am observat în toate scenariile imaginabile.
Spun doar că nu am auzit în viața mea de această situație, și nici pe nimeni altcineva (în afară de tine) care să-și fi pus vreodată această problemă.
Adevărul e că dacă ai suficient ghinion poți fi omorât de o gărgăriță.
Dar trebuie să-ți faci probleme legate de asta?
Uite, am o soluție pentru tine: Având în vedere că, teoretic vorbind, orice om cu care te întâlnești poate fi în stare de orice, nu te mai întâlni niciodată cu niciun om. E bine așa?
Atunci mergi la întâlniri cu vestă antiglonț și cu cască, în caz că fata vine cu un pistol la ea.
Sunt absolut sigur ca prin Texas se intampla ce intrebi tu.
Bine acolo primele intalniri s-ar putea sa fie a vanatoare nu la o prajitura sau la o cina la restaurant
Ba da, ieri am fost la mall si am vazut minim 40 domsoare cu pistol la brau
anonim_4396 întreabă: