| NuConteazaCineSunt a întrebat:

Exista gay/lezbience pe site-ul acesta? Daca da va rog argumentati de ce...Stiu ca aveti voi problemele voastre de ce sunteti asa, dar as vrea sa aud de la cineva ca chiar este! Multumesc Anticipat! aaa.am uitat sa precizez FUNDA!

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Mi-am dat seama din felul in care ti-ai scris numele ca nu prea am ce astepta de la tine. Tu crezi ca eu stau sa observ inclinatiile sexuale ale userilor? Imi vine sa-mi dau suturi in testiole cand aud ce curiozitati aveti. Apropo, care a fost ultima lectie la matematica?

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Se spune " lesbiene" laughing

| membrugirl2010 a răspuns:

Eu nu sunt, dar mi se pare sa fii gay/lesbianca.
e horror, impotriva naturii; tu ce parere ai?
funda?

| paulpaul25 a răspuns:

Totusi poate ca voi fo contestat dar... poate si pentru ca sunt baiat. dar cred ca e mult mai rau sa fi gay decat lesbi.Sa va spun un mic secret:Am avut o prietena care era lesbi dar nu m-a deranjat si chiar am cunoscut-o pe prietena ei(erau maxime de bunaciuni amandoua)

| anononymos a răspuns:

Am citit pe undeva ca toata lumea se naste bi doar ca la uni nu sa dezvoltat gena de atractie a sexului opus sau nici macar nu sa transmis si ca adevarati gay sau lezbience predomina de mici un comporament ma baietos sau mai feminist si de protectie deosebita a prietenilor de acelasi sex.

| Vlad_Carausu_2002 a răspuns:

Uni oameni nu pot sa se abțină adică cum sa zici " o puna exista gay sau lesbiene in acest sait'

| Costea_Ionut_Eduard_1994 a răspuns (pentru Vizitiul):

Cum ți-ai dat seama?