| catalinbbb a întrebat:

Exista oare leac pentru gelozie? nu cred. asa voi fi toata viata.
sunt impreuna cu o fata de 8 luni. faaza e ca am si nu am incredere nu stiu cum sa spun. o cunosc f bine si stiu ca nu ma inseala nici nu se baga in seama cu baietii pentru ca am mai pus-o la incercare, dar faza urata e ca de acum vine vremea frumoasa iar ea cand se duce la liceu o ia printr-un loc unde sunt multi baieti/fete, mai mult baieti, ma rog si se uita la ea se baga in seama cum faceau si in septembrie cand era cald si imi spunea si ma suparau lucrurile astea
sunt foarte gelos nu stiu cum sa scap de asta, cateodata stau si ma gand ca mai bine sufar si ma despart si o sa fiu singur sa nu ma mai macin atat.
deci sunt f gelos, posesiv.mereu o intrebare cine s=a mai bagat in seama ( e f frumoasa, multi vor sa fie cu ea si au vrut, dar totusi avem 8 luni d acum nu se mai pune problema ) faza e ca daca ma credeti ma supar putin si cand se duce prin pauze afara. cine stie caterink alea alea baieti/fete cald afara sad sau cand se plimba prin parc. iar eu nu pot dintr-o problema anume toti se baga in seama si ma deranjeaza chiar daca ea nu le raspunde sad
nu stiu ce sa fac. dati-mi si mie niste sfaturi care sa nu mai privesc lucrurile asa. de fapt. acum daca imi spuneti. eu vad. zic da frate, asa e. las`o ca nu ma inseala nu mi mai fac probleme. dar de unde. a 2 a zi sau cand e cald afara numai pot cand stiu. tocuri alea alea. si se plimba sau vine la scoala. sau chestii de genu asta. sad numai suportcrying
\nu exista leac pentru mine...

3 răspunsuri:
| LaRiiuU a răspuns:

E adevarat. n-ai leac pentru gelozie pentru ca gelozia se produce in mintea tahappy.ar trebui sa fii mai optimist si sa ai incredere pentru ca daca fata te iubeste cu adevarat si nu-ti da motive de gelozie n-ar trebui sa fii gelos. in plus daca ar fi sa te lase ar trebui sa fii constient ca poate fi din cauza ta pentru presionare sau reprosuri. si eu cred ca o iubesti si nu vrei sa te desparti de ea. atunci cand devii gelos gandeste-te ca dintr-o chestie ca asta poti sa o pierziwinking si poate asa ti se mai duce din gelozie:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai incredere in ea sau in tine. Chestia asta vine doar din psihic-ul tau. Cred ca mai degraba n-ai incredere in tine, crezi mereu ca poate aparea unul mai bun ca tine si ea sa te paraseasca. Cum ti-am zis doar tu te poti vindeca de asta incercand sa capeti mai multa incredere in tine.
Bafta

| catalinbbb explică:

Aveti dreptate. de 2 ori a vrut sa se desparta de mine ca sunt prea gelos. dar am insistat eu si a vrut sa ne impacam si pe urma a zis ca ma iubeste mult si a zis la nervi ca nu mai vrea ca pe urma ii parea rau. dar sa nu mai fiu asa gelos.
nu mi-a dat niciodata motive...