Ob pot fi folosite de catre virgine.sunt mai mult categorii, light-normal- extra-super extra.se folosesc in functie de scurgeri. cele light doar pentru cele care au o hemoragie minima si sunt folosite si de catre virgine, pentru ca sunt mult mai mici. dar intotdeauna trebuiesc introduse fara a forta sau fara a fi brutala. daca ai dubii mai bine nu le folosesti.
OB este si pentru virgine si pentru ne nu este un fel anume dar nut-i recomand sa-l folosesti pentru ca daca tragi prea tare de el poate sa-ti ramana inauntru si trebuie sa te duci la ginecolog sa ti-l scoata
Da a zis cineva ca sunt doar pentru cele care au avut vreun contact sexual! virginele se tem sa foloseasca astfel de produse!
I-mi cer scuze ca dau eu ca baiat un raspuns...
Dar din cate stiu eu si din cate am vazut un OB e pe un sfert cat dimensiunea unui penis.
Si imi cer scuze daca cunva te-am speriat facndu-te sa te gandesti ce diametru poate avea un penis.
Mie personal ob m-i se par mult mai bune decat absorbantele.Si eu folosesc si sunt virgina, este o mare tampenie faza ca te dezvirginezi cu ob.Si eu mam speriat la inceput dar nu-i adv daca stai sa te gand, vb baiatului cat de mare este un penis pe langa un ob nu are cum logic vb. Dar asa cu s-a mai sp daca ai dubii nu le folosi.