| Yusuke16 a întrebat:

Exista vreo metoda sa extrag subtitrarea unui video? daca este hardsub si nu softsub?

3 răspunsuri:
| zDenYz a răspuns:

Buna nu poti face asta.Dar daca este vorba de un film/episod din serial atunci ai putea cauta pe net sa vezi daca este acel film si nesubtritrat

| Danzell a răspuns:

Din pacate nu. la hardsub textul e "imprimat" pe fiecare cadru de imagine. ca sa reusesti sa scoti subtitrarea ar trebui sa editezi fiecare cadru in parte, ceea ce mie mi se pare imposibil.
Daca un film are sa zicem o ora adica 3600s si merge cu minim 15 cadre/s ai avea de editat vreo 54000 de cadre
un cadru dureaza ceva sa editezi, mai ales partea de reconstruire a fundalului unde a fost textul. deci probabil ai face barba si ai fi intr-un scaun cu rotile pana ai termina laughing

ai mai putea incerca varianta de "cenzurare" ca sa zic asa, acoperind textul cu un blackbox in after efects. dar arata ca un viol vizual dupa parerea mea laughing

| Yusuke16 explică (pentru Danzell):

rolling on the floor)) Eu ma gandisem sa tai banda video a.filmului cu sub, si sa o atasez pe alt video, adica tot acelasi video dar cu o calitate mai mare 720P Hd dar iar ar fi sa te citez pe tine un viol vizual pentru ca filmu de pe care am taiat banda video cu sb poate era de o calitate inferiora suprapunand-o peste celalat plus ca in procesul asta tot se pierde calitate video, ar fi o crima la adresa cinematografiei mondiale.