Da prin muuulta munca sa fii promovata de o agentie internationala, si eu tot acolo aspir de 17 ani fac asta si de-asta m-am mutat in State si acum lucre cu o agentie de-acolo mult mai apropiata, cunosc 3 modele de-acolo cele 2 romance ale noastre si o italianca este extrem de greu sa ajungi acolo dar rasplata de dupa este pe masura, merita orice sacrificiu facut
Am 20 si fac asta de la 3 ani,de mica am luat-o pe latura asta si daca ajungi model nu presupune sa faci doar poze si sa pleci acasa,eu in paralel cu asta fac facultatea de actorie UNATC din Bucuresti pentru ca poti sa ajungi sa faci reclame, sa filmezi sa fii ''vedeta'' dintr-o reclama pentru un brand de lux pentru asta iei foarte multi bani nu neaparat pentru poze, nu vreau sa-ti tin predici dar iti spun ce presupune viata de model, multe ore nedormite oboseala, ajungi seara la 11-12 noaptea te culci la 2-3 te suna ca la 6 sa fii in aeroport pleci in Spania ai o sedinta pentru ce stiu eu ce revista, sau prezentari, trebuie sa fii aproape perfecta pentru Vicky, eu sunt dependenta de ciocolata alba am mereu cu mine dar pentru un cub de ciocolata stau 1 ora la sala sau alerg nu stiu cati km, la inceput este cel mai greu pana gasesti pe cineva sa te ajute un manager si mai ales daca nu ai o situatie financiara buna, eu m-am lansat cu ajutorul mamei, ai mei au afaceri cu chestii din astea cu mobila si multe altele si eram imaginea brandului pana m-a sunat cineva de la o agentie importanta aveam 12 ani pe-atunci si de-atunci sunt sus si vreau mai sus, o agentie buna in Bucuresti este MRA, Liviu Ionescu este managerul acesteia, si crede-ma ajungi sus cu el, este foarte bun.
Eu sunt model Victoria's Secret si da a fost foarte greu ca sa ajung aici.De la Elite Models in fiecare an echipa VS aleg noi fețe (asta prin castingul anual). Zilnic printre 7 ore de scoala, 3 h de invatat, 4 h de antrenamente, 2 mese si 3 ore de alergat am reusit sa ma mentin.Masurile mele fiind acum(89-56-87) si 1.83.Si se castiga bine din job-ul asta in America.In Romania nu stiu ce sa zic...
Alte intrebari? Pentru poze recente? Sau altele?
Kasia întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: