| brunetteee a întrebat:

Fei fetele >:. fara febr. si iul. mai sunt 3 luni si avem banchetu. va-ti gandit cum va imbracati, coafati, accesorizati?big grin

6 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Ce inseamna "fei"?straight face E o lipsa de respect sa zici asa fetelor pe care nu le cunosti.straight face

| OanaG a răspuns:

Eu am trecut peste banchet, l-am facut anul trecuthappy

Totusi "fei" un cuvant urat, nu cunosti fetele de aici, pentru a putea sa le vorbesti cu "fei".

Masoara-ti cuvintele.De ce m-as miralaughing, esti a 8a oh go on.Totusi ai grija pe cine jignesti :*

| unione a răspuns:

Fei fetele, poate pana la bal invat si eu sa vb

| asdgfhresry a răspuns:

Din clasa a7a ma gandesc:))
Bineinteles, m-am gandit la o rochie putin peste genunchi, ceva genul la asta http://media.photobucket.com/......8668-1.jpg
Parul vreau sa imi fie drept, si poate imi fac un coc rebel, pletele mele lasate in fata:X
Accesorii nu prea vreau, adica nu vreau sa ies in evidentsa.
Si m-am si gandit cu cine sa merg la banchet. Dar mi-e sa nu ma refuze:| Oricum, abia astept:X
Dar pana atunci, trebuie sa ne pregatim pentru examene...

| bIjuUu a răspuns:

Mda... o sa fie cam dificil pentru ca eu sunt dificila
imi gasesc f greu haine care sa imi placa
si in leg cu banchestul nu prea stiu ce rochie pentru ca am picioarele cam subtiristraight facenu stiu ce rochie ar mergestraight facesugestii?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off! M-am gandit la banchet, dar in niciun caz la felul cum ma voi imbraca. Gandul m-a dus la invitatii, la muzica la felurile de mancare si la distractiewinking. Intr-un timp, ma gandeam sa facem cheful in fata scolii laughing, dar sunt sigura ca n-o sa se implineascabatting eyelashes... dar eu tot sper.