| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu a întrebat:

Fetele, am o problema si anume : de fiecare dara cand vin in blugi la scoala aproape toate fetele din clasa mea vin si tipa la mine ca de ce am venit in blugi la scoala crying, doar pentru ca ele se oftica ca eu vin in blugi iar ele nu! nu mai stiu cum sa l-e potolesc! imi vine sa l-e bat pana n-o sa mai stie cum l-e cheama!

Răspuns Câştigător
| Diana3457 a răspuns:

Lasa-le in pace ca sunt ciudoase ca ele nu au blugi si tu ai, poti sa le spui sa te lase in pace ca tu te imbraci cum vrei si daca nu le place sa nu se mai uite.

14 răspunsuri:
| JustSmileK a răspuns:

Nu inteleg... Aveti uniforme ceva?

| Rose123 a răspuns:

Hm? Se oftica pentru ca tu vii in blugi la scoala? Dar ele in ce vin?laughing

| Bianca0019 a răspuns:

Ele poate asa incearca sa iti transmita un sfat, in modul lor mai agresiv. Intreaba-le cum isi imagineaza ele vestimentatia ta. Poate ai 1/2 perechi de blugi cara iti plac la nebunie, iar ele nu te vad si in altceva sau poate iti stau blugii mult mai bine decat lor. Incearca sa analizezi situatia si nu te intimida sa le pui intrebari. Succes!

| DelluxeBoy a răspuns:

Poate sunt geloase din cauza ca iti sta bine big grin

| IonelaMV a răspuns:

Nu e bine să reacționezi agresiv, ci aratăle că tu ești mai presus și dăle peste nas cumva.Și în plus nu este dreptul lor să comenteze ci profesorii, dacă au dânșii ceva împotriva, nu ele niște minorosițe...
Sper că te-am ajutat!:*

| AndreeaDiana9999 a răspuns:

Nu inteleg, care e problema?

| Dallly a răspuns:

Nu e problema lor cu ce te imbraci tu.

| AchiriAalex1 a răspuns:

Nu le mai baga in seama..vezi de viata ta; x

| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu explică:

Multumesc de sfaturi apropo, Bianca0019, am 10/11 perechi de blugi, si, multumesc de sfat. happy

| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu explică (pentru Rose123):

Ele vin in pantaloni mulati negri.

| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu explică (pentru Bianca0019):

Acum am 11/12 pereci de blugi

| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu explică (pentru DelluxeBoy):

Asa cred si eu happy

| pitzipoancoiesidepeprofilulmeu explică (pentru Diana3457):

Multumesc foarte mult! happy Dar daca eu o sa le spun ca vin cum vreau el la scoala, cred ca o sa m-a spuna lu' diriga si dupa aceea...

Okay... macar o sa incerc happy

| Rose123 a răspuns (pentru pitzipoancoiesidepeprofilulmeu):

Bravo lor, atunci. Lasa-le cu pantalonii lor. Nu inteleg de ce te-ar interesa ce cred ele.