Lasa-le in pace ca sunt ciudoase ca ele nu au blugi si tu ai, poti sa le spui sa te lase in pace ca tu te imbraci cum vrei si daca nu le place sa nu se mai uite.
Ele poate asa incearca sa iti transmita un sfat, in modul lor mai agresiv. Intreaba-le cum isi imagineaza ele vestimentatia ta. Poate ai 1/2 perechi de blugi cara iti plac la nebunie, iar ele nu te vad si in altceva sau poate iti stau blugii mult mai bine decat lor. Incearca sa analizezi situatia si nu te intimida sa le pui intrebari. Succes!
Nu e bine să reacționezi agresiv, ci aratăle că tu ești mai presus și dăle peste nas cumva.Și în plus nu este dreptul lor să comenteze ci profesorii, dacă au dânșii ceva împotriva, nu ele niște minorosițe...
Sper că te-am ajutat!:*
Multumesc de sfaturi apropo, Bianca0019, am 10/11 perechi de blugi, si, multumesc de sfat.
Multumesc foarte mult! Dar daca eu o sa le spun ca vin cum vreau el la scoala, cred ca o sa m-a spuna lu' diriga si dupa aceea...
Okay... macar o sa incerc
Bravo lor, atunci. Lasa-le cu pantalonii lor. Nu inteleg de ce te-ar interesa ce cred ele.