cami
| cami a întrebat:

Fetele... Ce simtiti atunci cand sunteti claxonate? dezgust? placere?-hai ca n-o sa va catalogheze nimeni, raspuns sincer si la obiect happy

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Eu claxonez fetele din mers.si uneori sunt mai multe pe trotuar. cele vizate de mine- cele mai frumoase bucati- zambesc sau se fac ca ploua. iar alea nasoale se simt jignite si arata semnul cu degetul desi eu nu pe ele le claxonez... din asta am tras o concluzie...etc.

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pe mine ma enerveaza ca am urechile sensibile si ma mai si clacsoneaza toti fraieriifrustrated
Da`...pe mine mai mult ma deranjeaza atunci cand striga dupa mine muncitoriistraight face...
Macar daca ar fi tipi de varsta mea care sa ma atragalaughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu imi place absolut deloc astastraight faceNu stiu ce vad baietii in chestia asta dar mie una imi da senzatia ca vor sa se dea mari.[Ca vai cine sunt ei]
Vor sa se bage in seama si nu stiu cum.winkingNu asa se atrage atentia la o fata.Mai ales daca mai incepe si sa vb cu replici de genu: '' Cf papusa'' sau '' Ti-a spus cineva ca ai niste ochii superbii?'' chatterbox Deja incep sa ma scoata din sarite genul asta de baieti.Parerea meawinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Tratez cu indiferenta astfel de gesturi.

| cioko19 a răspuns:

Ma simt jenata.mai ales daca sunt si mai multi oameni de fata. Pur si simplu ma enerveaza genul acela de baieti/barbati.

| Chocolate a răspuns:

Pe mine ma enerveaza, m-am saturat sa ma suiere, claxoneze strige toti prostii si se baga in seama, desi uneori e amuzantlaughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pe mine ma streseaza...baietii care fac asta, nu stiu cum sa se bage in seama si sa atrage atentia si in + mi se pare si penibil sa merg pe strada si sa ma claxoneze ..nu stiu thinking deci...aiurea thinking

| Artemiss a răspuns:

Nu suport sa fiu claxonata, exista alte metode prin care te poti baga in seama cu o fata.Eu una nici nu pot sa mai merg dupa, de aceea evit strazile[locurile] unde sunt mai putini oameni.

| albastrel a răspuns:

Eu le arat de obicei un semn..cu ajutorul degetului din mijloc big grin.nu e frumos dar nu o fac tot timpul big grin

| dyav0litza a răspuns:

De acord k bianna

| Nimeni a răspuns:

Pai eu una urasc chestia asta... iar cel care claxoneaza nu`si imagineaza ce injuraturi ia... E jenant.

| ladybird a răspuns:

Sincer? Multe fete se simt flatate, nu si eu. In primul rand ma simt jenata, iar cel care face asta nici nu isi poate inchipui cate injuraturi ia. Mi se pare destul de penibil sa ma claxoneze cineva din senin pentru ca nu sunt o "usutatica" cum se zice.

| gyanina a răspuns:

Eu de obikei am castile in urechi cand sunt pe trotuar... poate ei klaxona pana ramane masina fara sunetlaughing) tongue... si daca clacsoneaza ce sa zk... inseamna k is frumoasalaughing)winking

| roxyema a răspuns:

Incep sal injur pe sofer in gand

| eu_4161 a răspuns:

Nu simt nimic...

| ioanabanana a răspuns:

Pe mine ma lasa rece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ooooo...Cami,tu stii prea bine ca atunci cand suntem claxonate ori fluierate nu mai stim sa mergem dreptlaughingnu mai tinem linia dreapta, ni se incruciseaza picioarele, ce mai, ne emotionam de parca ne claxoneaza...brad pitt!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, deci ai vrut sa fiu sincera
ma deranjeaza cand ma claxoneaza un batran chel cu riduri si hidos cu burta mare

sau cand ma fluiera muncitorii de la drumuri sau apa-canal

dar cand e unul tanar si frumusel...sincer,nu ma dezgusta.Nici nu intorc capul, dar ma simt flatata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine una ma deranjeaza sa fiu claxonata dar tot odata ma simt unpic flatata. Oricum deseori nici nu bag in seama claxoanele avand in vedere ca stau cu castile in urechi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing zambesc. in sinea mea.si daca e un tip care-mi place, probabil ii voi face cu mana. Iar daca nu-l cunosc .probabil am sa-i arunc o privire de genu : is pe spate laughing. cam atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E penibil...si mie mi s-a mai intamplat asa ceva.Io l-as injura asa pe romaneste da in gand, cateodata cu voce tare si in plus ma enerveaza la culme

Întrebări similare