Depinde. Daca ai firul mai gros o sa te doara. Daca ai firul mai subtire nici nu vei simti. Dar du-te la salon pentru prima data, ca sa iti dea o forma draguta
Da, doare destul de tare, nu vreau sa te sperii. Insa merita suferinta. Pe mine ma penseaza o prietena si tin minte ca prima data mi-au dat lacrimile. Insa cu tmpul nu mai doare asa de tare
Depinde cine te penseaza
Daca o faci tu singura s`ar putea sa te cam doara
Cel mai indicat e sa mergi la un salon. Ca sa nu te pensezi tu cum te duce capul .
Pupici si bafta.
Da...prima data da.
Si sa nu te pensezi niciodata singura fara sa iti dai cu o crema ceva pe sprancene.
Astfel o sa te doara rau.
O zi buna
Pai pe mine nu m-a durut pentru ca de frica sa nu le stric am luat-o treptat si fara sa ma duc la salon. acum am niste sprancene foarte frumoase si multa lume ma intreaba daca m-am dus la salon. deci poti sa o faci si acasa
Pe mine m-a durut, dar depinde de fiecare organism. Oricum nu te doare pe tot parcursul cand te pensezi, te obinuiesti cu durerea.
Păi, prima dată când m-am pensat a durut puţin, s-a înroşit în jurul sprâncenei, dar mi-a trecut în 20-30 min. oricum, durerea a fost mică, deci nu-ţi fă griji. cel mai recomandat e să te pensezi la salon pentru prima dată.
puup:X
ralucaralu întreabă:
Andrei67y5 întreabă: