| wannabe a întrebat:

Fetelor,cand intalniti un baiat,ce observati prima oara la dansul? Va provoc sa puneti in ordine lucrurile pe care le observati prima oara la el: pozitia corpului,atitudinea,expresiile fetei, imbracamintea.

Răspuns Câştigător
| Mell1321 a răspuns:

Multe de spus laughing sunt chiar foarte pretentioasa din acest punct de vederelaughing.In primul rand cred ca ar fi dantura... daca are cea mai mica carie vizibila, nu am ce discuta cu ellaughing. Deci:dantura,fata,ochii:X,expresia fetei,corpul(fundul), freza, vestimentatia, comportamentul, personalitatea ( daca astea ultimele nu imi plac e gata ) si nu in ultimul rand numarul de la pantof laughing.

32 răspunsuri:
| Speedmafia a răspuns:

Fata
inaltimea
caracterul
atitudinea
imbracamintea
culoarea ochilor
culoarea parului
etccc

| wannabe explică (pentru Speedmafia):

Ok mersi.dar incearca sa pui in ordine si lucrurile mentionate de mine.

| Speedmafia a răspuns (pentru wannabe):

Ok
expresia fete
pozitia corpului
atitudinea
imbracamintea.

Ai uitat "privire"

| Speedmafia a răspuns (pentru wannabe):

Privirea e pe locul3 e okk?

| wannabe explică (pentru Mell1321):

Un raspuns bun si interesant. big grin
sincer si la obiect.
la partea cu numarul la pantof banuiesc ca ai glumit, asa-i? laughing

| Mell1321 a răspuns (pentru wannabe):

laughing Marimea nasului si marimea de la picior laughing, de ce sa glumesc laughing, vorbesc foarte serios ca e important si aia, sa nu ai o surpriza pe cand ajungi cu el in pat laughing sa stii la ce sa te astepti, nici prea mare nici prea mica nu e bine laughing

Foarte interesant. smug
consideri din propria experienta ca marimea nasului are legatura cu marimea... jucariei? laughing

Nu.

Da, mai ales marimea nasului, a piciorului mai putin corespunde.

Wow.
eu stiam ca forma si dimensiunea degetul mare de la mana dreapta ar avea legatura si cu marimea sau forma... instrumentului. big grin

Aia nu am auzit, dar este si ceva asemanator si adevarat masura intre degetul aratator si cel marebig grin, aproximativ adevarat laughing.Ii puneam pe multi baieti sa faca asta si nu stiau la ce ma refer si incepeam sa rad de ei laughing

Nu prea sunt sigur daca e adevarat lucrul asta. diferenta de marime intre degetul aratator si cel mare nu reprezinta dimensiunea unei. big grin ca e prea mica laughing

rolling on the floor.Multi au palme si degete lungi, si aia care au degete lungi se stiu la pat, si cam asa e laughing, si limba ascutitalaughing

| Mell1321 a răspuns (pentru Mell1321):

Bine,astea sunt ceva idei nu stiu de unde concepute. Unele sunt adevarate, altele nu, difera de la caz la caztongue

Deci,cei cu degetele lungi si palmele mari, o au mare? big grin smug laughing

Eu cred ca sunt pur si simplu niste coincidente.
daca ar exista un studiu facut pe seama cred ca ar fi mai credibila informatia.

Cam asa ceva, dar eu nu prea ma iau dupa alea, mai repede ma uit la nas big grin, cel mai adevarat, toate cazurile pe care le-am avut asa era laughing.Aia cu degetele lungi cica sunt buni la pat, dar nu neaparatlaughing

Da, se poate, apoi depinde cine le crede, eu am momente cand le cred ca sa nu fiu surprinsa laughing

Fascinant.
nu stiam ca unele fete acorda o importanta atat de, deosebita nasului. smug

Ai avut momente si in care ai fost surprinsa in mod placut sau neplacut? laughing

Trebuie facut si sacrificiul asta pentru binele nostru pe viitorlaughing

Intr-adevar pe viitor laughing ar trebui verificat mitul asta

Cand nu am acordat importanta si nu credeam in vorbele astea da am fost surpinsa si am zis ca de acum inainte ma uit mai bine la naslaughing. Placut iarasi cand nu am acordat atentie si apoi dupa ce m-a surprins mi-am dat seama ca asa e vorba.Nasu mare...aia marElaughing

Sa stiilaughing. Daca ai avut prieteni anteriori ia ada-ti aminte daca asa a fost laughing.

Un pinochio ar fi ideal laughing chiar daca ar spune minciuni i-ar creste nasul dar si. "aia" smug

Asta ar pune multe fete pe ganduri laughing

laughing oricum la toti le creste laughing. Crede-ma am avut experiente cand dadeam numai de aia dotati bine...wai la un moment dat nu mai puteam, ma dureau ovarele si burta vreo 2-3 zile de nu mai imi trebuia o luna de zilelaughing.Am fost si pe stadiu de amanta cu un barbat de 34 de ani, frumusel, chipes, nu foarte dotat, dar avea niste miscari in el de ma dadeau pe spatelove struck.

| Mell1321 a răspuns (pentru Mell1321):

Si tot timpul ajungeam la orgasm, chiar daca era mai mica cum eram obisnuita, foarte important e sa stie cum sa o faca, sa te faca sa iti iesi din minti, iar unu cu aia mare nu prea are posibilitatea ca te doare de parca iti ajunge in stomaclaughing

Saracuta de tine sad dar ar trebui sa te consideri norocoasa laughing ca ai avut parte de asemenea barbati big grin altele ar vrea sa aiba parte de ceva mai mare si nu au sad.
cat despre barbatul de 34 de ani, gaina batrana face ciorba mai buna. big grin
poate ca nu s-a luat el la intrecere cu ceilalti barbati mai dotati, dar cred ca important e ca a stiut sa si-o foloseasca cum trebuie, varsta si experienta si-au spus cuvantul.

Întrebări similare