Multe de spus sunt chiar foarte pretentioasa din acest punct de vedere.In primul rand cred ca ar fi dantura... daca are cea mai mica carie vizibila, nu am ce discuta cu el. Deci:dantura,fata,ochii:X,expresia fetei,corpul(fundul), freza, vestimentatia, comportamentul, personalitatea ( daca astea ultimele nu imi plac e gata ) si nu in ultimul rand numarul de la pantof .
Fata
inaltimea
caracterul
atitudinea
imbracamintea
culoarea ochilor
culoarea parului
etccc
Ok mersi.dar incearca sa pui in ordine si lucrurile mentionate de mine.
Ok
expresia fete
pozitia corpului
atitudinea
imbracamintea.
oricum la toti le creste . Crede-ma am avut experiente cand dadeam numai de aia dotati bine...wai la un moment dat nu mai puteam, ma dureau ovarele si burta vreo 2-3 zile de nu mai imi trebuia o luna de zile.Am fost si pe stadiu de amanta cu un barbat de 34 de ani, frumusel, chipes, nu foarte dotat, dar avea niste miscari in el de ma dadeau pe spate.
Saracuta de tine dar ar trebui sa te consideri norocoasa ca ai avut parte de asemenea barbati altele ar vrea sa aiba parte de ceva mai mare si nu au .
cat despre barbatul de 34 de ani, gaina batrana face ciorba mai buna.
poate ca nu s-a luat el la intrecere cu ceilalti barbati mai dotati, dar cred ca important e ca a stiut sa si-o foloseasca cum trebuie, varsta si experienta si-au spus cuvantul.