| wannabe a întrebat:

Fetelor,cand intalniti un baiat,ce observati prima oara la dansul? Va provoc sa puneti in ordine lucrurile pe care le observati prima oara la el: pozitia corpului,atitudinea,expresiile fetei, imbracamintea.

Răspuns Câştigător
| Mell1321 a răspuns:

Multe de spus laughing sunt chiar foarte pretentioasa din acest punct de vederelaughing.In primul rand cred ca ar fi dantura... daca are cea mai mica carie vizibila, nu am ce discuta cu ellaughing. Deci:dantura,fata,ochii:X,expresia fetei,corpul(fundul), freza, vestimentatia, comportamentul, personalitatea ( daca astea ultimele nu imi plac e gata ) si nu in ultimul rand numarul de la pantof laughing.

32 răspunsuri:
| Mell1321 a răspuns (pentru wannabe):

Da...intradevar, gaina batrana imi trebuie laughing. Partea buna e ca se stie si ca nu afla nimeni.E strict sexual.big grin fara sentimente si obligatii

| wannabe explică (pentru Mell1321):

Prieteni cu beneficii. big grin
el cu siguranta se bucura de o fata mai tanara ca dansul si cu un corp frumos de altfel.
iar tu de bucuri de experienta si felul in care se misca la pat. foarte bine. amandoi sunteti multumiti, nimeni nu sufera, toata lumea e fericita. big grin

Întrebări similare