| espadacatzo a întrebat:

Fetelor de ce cand sunteti cu un baiat impreuna ascultati muzica de suferinta si cand sunteti cu el in preasma? Cel mai bun raspuns dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Lorenutza124 a răspuns:

De fapt eu ascult orice fel de muzica in orice moment.Muzica este viata mea deci e normal sa ascult orice fel de muzica.

4 răspunsuri:
| espadacatzo explică (pentru Lorenutza124):

Da dar nu la asta m-am referit.
Deoarece acea fata cand este cu mine sau nu este langa mine asculta melodii de dragoste si tristete.
Si muzica la fel este viata mea dar muzica gen ca te face sa"ti pisi ochii nu este muzica de viata.

| dem0lat0r a răspuns:

Exista oameni care nu pot sa faca aproape nimic fara muzica, de exemplu eu. Muzica iti inspira sentimente, iti induce o stare de spirit, te calmeaza, te invata sa iubesti, ceea ce tu numesti melodii triste, pot fi baza sentimentelor ei pentru tine, nu te lega de muzica pe care o asculta, poate este o persoana putin mai sensibila decat majoritatea(asa cred, daca asculta cam ce ma gandesc eu) si ar trebui sa te bucuri foarte mult. Intr-adevar, aceste persoane pot fi putin mai dificile, mai schimbatoare, dar dragostea lor poate fi de asemenea mult mai puternica. Eu zic sa nu iti faci probleme, nu e nimic gresit, asa e firea ei.

| Lorenutza124 a răspuns (pentru espadacatzo):

Aaaaa acum am intelesi si eu

| espadacatzo explică (pentru Lorenutza124):

Ma bucur ca ai inteles.

Întrebări similare