| papuciirupti a întrebat:

Fetelor, de ce unele isi doresc sa faca gelosi baietii pe care ii plac?
ce e bun in asta?

16 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Bun, nimic. Doar penibil.

| papuciirupti explică (pentru Musique):

Pe unii ii scoate din capace laughing) (eu)

| Musique a răspuns (pentru papuciirupti):

Păi, asta înseamnă că trebuie să te orientezi spre altceva.

| papuciirupti explică (pentru Musique):

Momentan nu, mai astept putin sa ma conving, partea proasta e ca imi place rau si abia am vorbit putin cu ea...

| 123qwerty a răspuns:

Pai presupun ca unele incearca sa vada cat de tare ii afecteaza pe baieti daca ele stau in preajma altor baieti. Dar asta nu-i chiar un lucru rau. Asta inseamna ca te place. Chiar daca o arata printr-un mod mai ciudat. Daca incearca sa te faca gelos inseamna ca e preocupata si vrea sa vada daca reactionezi si te zbati pentru ea. Acum depinde, pot sa fie si alte intentii presupun. Nu e mereu la fel. Eu una, fiind fata, cand vreau sa fac un baiat gelos e pentru vreau sa vad ca ii pasa, deci nu e chiar un lucru rau. E felul nostru in care vrem sa vedem daca suntem importante pentru voihappy Dar din nou, depinde de caz deci acum ramane de datoria ta sa decizi din ce motiv inearca sa te faca gelos laughing

| R0R0 a răspuns:

Vor sa le vada reactiile.
Sa vada daca sunt iubite cu adevarat.

| DryIce a răspuns:

De obicei cand fata e cu un baiat si se da la alti baieti, risca sa fie parasita ca e curv@, sau risca sa manance bataiewinking unii le si bat daca curvarasesc.(mai mult in sud se practica asta) happy fetele risca mult cu nebunia lor. Asa sunt toate femelele ale oricarei specii, curv3. Greu tii o fata in "lant" in ziua de azi. Mie unul mi-a zis una maritata daca vreau sa, si am refuzat ca nu e normal "prostu" sa stea acasa si ea sa si-o, cu altii. Fete penibile.

| papuciirupti explică (pentru 123qwerty):

Din comportamentul ei mi-am dat seama ca ma place, e draguta, frumoasa desteapta singura si am zis sa vb cu ea... am vorbit si facem naveta cu aceeasi masina si n-am avut cum sa ma pun langa ea ca era altul asa ca m-am dus mai in spate si am observat ca s-a pus cu capul pe umarul aluia, la inceput mi-am dat seama ca din cauza asta face asta dar pana acasa reusise sa-mi strice buna dispozitie...

| papuciirupti explică (pentru DryIce):

Ai mare dreptate, sunt contra violentei dar daca face asta si am o felie de caine prefer sa o dau unui caine decat ei... genul de femei imi sunt egale cu 0 si nu pot sa am o discutie cu ele deoarece sunt niste zdrente precum mustele, unde sunt bani mai multi acolo si ele, fug numai dupa intretinuti happy

| AjutorNeconditionat a răspuns:

Ca sa se bage in seama :p asta fac si eu uneori

| papuciirupti explică (pentru AjutorNeconditionat):

Habar nu am
stiu ca detest chestia asta, am vorbit azi cu ea si e clar ca ma place, mai astept putin si ii spun ce urasc... sa nu spuna ca nu a stiu si sa se planga ca i-am dat papucii

| milkie a răspuns:

Din nesiguranță. Fetele vor să știe dacă sunt iubite.

| papuciirupti explică (pentru milkie):

Pai si daca se dau la altul de fata cu iubitul lor chestia asta intareste relatia?
logica nu e buna, din contra afecteaza relatia pentru ca ii da lui motive sa creada ca ea e in stare sa fie in acelasi timp cu altii, si incet incet ii pune eticheta de moravuri usoare, evident inainte ii da papucii ca tot vine varawinking
o data ce sunt intr-o relatie pot discuta si treburi intime sau sincere si il poate intreba, ii vede expresia fetei, cum reactioneaza el si nu are cum sa nu-si dea seama...

| milkie a răspuns (pentru papuciirupti):

Nu întărește relația, dar uneori fetele simt că iubiții lor nu le mai plac la fel de mult.

| papuciirupti explică (pentru milkie):

Inteleg, abia vorbisem putin cu ea, dar cred ca renunt deoarece incep sa ma enervez din cauza ei... (eram cu ea in masina si cu o prietena de a iei mai gura sparta care fara sa-si dea seama a spus ca ar fi bine sa nu vina 'crasul' ei... cand am auzit deja ma gandeam cum sa plec dra** de langa ea, nu imi plac tarfel* si ea nu a spus nimic,,,

| vodami92 a răspuns:

Pai pentru ca asa merita!

Întrebări similare