Bună.
Poate că nu sunt o fată în toată regula, pentru că nu port la mine nici ruj, nici fond de ten pentru că nu folosesc şi nici peria.
Banii, telefonul şi cheile le am. Uneori mai car şi mp4-ul după mine şi am şi căştile la el, şii când ştiu că sunt în acea perioadă a lunii ( pe lacul roşu ), am şi absorbante. Şerveţele împrumut de la colegi pentru că mereu le termin foarte repede şi după tot uit să-mi iau altele la mine. .
În rest, mai am gumă şi mărunţiş aproape mereu. ^^
O zi bună!
Pff. deci nu lipsesc : servetele. absorbante, cheile, carnetul, pastile. mai sunt bani, telefon, care nu le tin in geanta
Se vede ce mult accent pui pe invățătură, in loc să ai in geantă cărti, caiete, stilou, pix si lucruri care i ti trebuie in clasă, tu ai ruj, fond de ten, perie de păr, absorbante, hai să zice m că de alea ai nevoie, dar restul? Ce mergi la scoală sau in klub?
Stii ce? nu ai tu habar de notele mele, si de capacitatea mea de a invata. Am note cu care ma mandresc! Nu ma cunosti, asa ca taci!
Nu trebuie sa iti dau eu tie explicatii, daca sunt as sau nu. Vezi cum vorbesti domnule " ass ".
Pai din moment ce am zis "FETELOR " dai buzna in intrebarea mea, si imi spui in mod indirect ca sunt usuratica, si ca nu invat la scoala.Tu ce crezi?
Pai din moment ce am zis "FETELOR " dai buzna in intrebarea mea, si imi spui in mod indirect ca sunt usuratica, si ca nu invat la scoala.Tu ce crezi?
Nu te mai baga unde n-ai tu treaba... eu am inteles de ce nu a mentionat caietele si restul.Ai mai vazut tu fata care sa vina fara caiete la scoala? Bine ca stiti toti sa sariti si sa judecati omul dupa ce a spus 3 propozitii.
Hmmm, in mare cam ce tii si tu .Cu exceptia banilor, aproape mereu ii cheltuiesc inainte sa ajung la scoala deci nu mai am ce pune in geanta .Si cele mai importante sunt castile...nu as rezista fara muzica in drum spre scoala .