| An0n1m94 a întrebat:

Fetelor le plac evident baietii care arata bine si care au incredere in ei
Eu sunt si urat si 0 la capitolu incredere in mine, ce vreau sa intreb e daca sunt urat cum pot sa imi cresc increderea in mine? Nu pot sa imi zic ca sunt frumos sa imi mai creasca increderea in mine ca vad si eu realitatea. Adica eu daca acuma ma simt bine rad glumeac si peste 2 minute imi vad fata intr.o oglinda s.a dus dracu toata ziua numai sunt in stare de nimic
Pur si simplu nu pot sa fiu eu din cauza ca sunt urat, daca fac ceva am impresia ca toti ma judeca daca vreau sa zic o gluma nu o pot zice din cauza ca mi.e teama de cum vor reactiona ceilalti
Vreau si eu daca vad o fata frumoasa pe strada sa pot sa ma duc sa ii zic ce faci? In schimb eu cand vad o fata frumoasa zic din start ca una ca ea nici macar nu ar sta 2 secunde de vorba cu un urat ca mine

13 răspunsuri:
| I0nuT55 a răspuns:

In primul rand, nu esti urat, fiecare e frumos in felul lui.
Si pentru incredere, iti recomand un psiholog, sau niste carti de dezvoltare...

| MarianPapuc98 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca a ta. Problema e ca problema asta nu poate fi rezolvata, cu siguranta nu vom avea o prietena acum, deoarece pentru ele conteaza 90% aspectul si nu vreau sa vina vreo fata sa spuna aici ca eu zic prostii, pentru ca toate sunt la fel. Ce poti face e sa lasi capitolul asta cu fetele deoparte si sa te perfectionezi la altele, inteligenta, cultura si altele. Nu avem ce face, Dumnezeu de obicei alege din 5 persoane una urata pentru a restabili un echilibru ( nu putem fi toti frumosi )

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu poti asa direct sa o intrebi ce face pe strada, ca poate crede altceva...
Ma rog. Increderea de sine nu se castiga asa usor.
In primul rand gandeste-te ca tu esti propriul tau univers. Hai fruntea sus. Crezi ca nu mai sunt si altii asa? Ai un nas intre 2 ochii si o gura? E perfect. Iti trebuie doar stil man. Trebuie sa vorbesti altfel in primul rand. Vorebeste mai cu incredere. Ce pierzi daca gandesti asa? multe. Dar daca nu gandesti asa? nu pierzi nimic.
Esti om man, esti barbat. Fi puternic. Zau asa.
Tu ai propria ta poveste. Asta e. Si nu nu e povestea in care tu esti urat. E povestea in care te lupti cu lumea si cu tine. Si o sa invingi sunt sigur.
Nu stiu daca te-am ajutat prea mult, dar iti doresc muta bafta in continuare. Dar oricum o sa reusesti sa faci ce ti-ai propus.

| AvalohAlyn a răspuns:

Iti recomand sa citesti carti motivationale sau de dezvoltare personala
Un exemplu bun pentru prinderea increderii este:

Normal Vincent Peale-Forta gandirii pozitive

Si mai sunt.(Dale Carnegie -Secretele Succesului,Secretul, Puterea, Eroul, Magia toate de Rhonda Byrne.

Si poti apela si la psihologul scolar.Te poate ajuta mult.

Cu cartea vorbesc din proprie experienta, mi s-a recomandat pentru prinderea increderii in mine ''Forta gandirii pozitive''.
happy

Succes maxim si o seara frumoasa.

| pufulescu a răspuns:

Cum sa agati fete nu-ti pot spune, ca nu stiu nici eu! Sunt un impiedicat si un balbait de mare clasa big grin... deci te descurci singur acolo!
Dar daca vrei sa scapi de timiditate DEVREME, la varsta adolescentei, trebuie sa faci sex cu o femeie. Cum? Iar nu stiu, am auzit zeci de variante, o practicanta de pe centura, o vecina in jur de 30 de ani parasita de sot, o fata de varsta ta mai libertina etc etc. Alta solutie nu e, prostiile cu fii tu insuti, cu ia-ti inima in dinti nu tin, sunt doar vorbe.

| Weedier a răspuns:

Nici eu nu pot spune că am încredere în mine, mereu mă gândesc la repercusiuni, la ce ar putea crede ceilalți, bla bla. Sunt timidă. Ei, și ce? Mama îmi spune mereu că ăsta e un atuu și că băieții asta caută. În fine, nu contează cât de subiectivă e.
Ideea e că trebuie mai întâi să-ți accepți personalitatea, aspectul fizic, iar încrederea va veni încet-încet. Pur și simplu așeaza-te în fața oglinzii și analizează-te. Chiar nu găsești nimic care să-ți placă la tine? Eu nu cred.
Și o să închei cu o frază pe care prietena mea cea mai bună mi-o spune mereu atunci când zic "Băi, ce față am!" : TU TE-AI OBIȘNUIT CU ASPECTUL TĂU FIZIC DE ATÂȚIA ANI, DAR NU STII CÂT DE FRUMOASĂ EȘTI ÎN OCHII UNUI NECUNOSCUT. Același lucru se poate aplica și ție.;-)

| An0n1m94 explică (pentru I0nuT55):

Mda doar ca aici e lumea reala nu povesti despre cum toti suntem frumosi in felul nostru si vrajeli din astea

| An0n1m94 explică (pentru MarianPapuc98):

Cam asa am zis si eu ca o sa ma axez pe ce imi doresc sa fac in viata asta... Sa sar cu parasuta sa fac bungee jumping ca imi plac astea mai periculoase sa explodeze adrenalina in mine si oricum daca se intampla ceva si mor nu pierd nimic

| An0n1m94 explică (pentru DoarBogdan):

Am incercat sa fiu eu, fara complexele legate de cum arat sunt foarte activ si glumet doar ca pur si simplu nu pot sa fiu in afara familiei si ma dispera asta
Ideea e ca am incercat sa imi zic lasa frate asta esti tu da innebunesc cand vad vreo fata frumoasa sau ma uit in oglinda, pur si simplu complexele astea ma fac din om preș pentru sters picioarele pe el

| An0n1m94 explică (pentru Weedier):

Cand ma uit in oglinda nu stiu de ce mi se pare ca am buzele frumoaselaughing) e penibil stiu da nu stiu de ce mi se par frumoaselaughing atat vad eu frumos la mine
Frumos cum ai incheiat da sunt 99% sigur ca ceilalti nu vad nimic ce sa.i atraga la mine, nu au ce

| Dragonul21 a răspuns:

Un sfat pentru. Increderea de sine. Apuca-te de sala. Va da rezultate in timp dar increderea ta fata de tine va spori pe langa asta iti vei transforma si corpul si nu vei mai fi "urat"

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Bineinteles ca are un nas intre ochi si gura! laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru R0R0):

Am incercat sa il fac sa inteleaga laughing