| Mstely a întrebat:

Fetelor! Voi ce fel de baieti preferati? Adica cum sa se imbrace,cum sa se poarte, cum sa arate.big grin

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! pentru mine, nu conteaza fizicukl unui baiat, decat in masuar in care sa nu aiba probleme de igiena. Ca stil vestimentarm, as prefera sa opteze pentru tinute elegante(eu fiind adepta acestui stil de imbracaminte si fiind mereu, nu o spun ca sa ma laud, ci pentru ca asta e adevarul, la "patru ace"), dar pana la urma poate sa se imbrace cum doreste, nu ii pot impune eu sa-si schimbe stilul vestimentar. Ce conteaza intr-adevar e caracterul. Imi doresc un iubit care sa stie sa se poarte cu o fata, sa fie tandru, macar putin romantic, sa fie fidel, sincer, decshsi, sa fiu unica fata din viata lui, sa nu fie execsiiv de gelos, dar nici indiferent complet(uneori, baietii gelosi sunt asa duulci si ii arata partenerei ca o iubesc si o vor doar pentru dansii), desi eu chiar nu i-as da motive de gelozie(sunt o persoana louiala, nu mi-as insela niciodata prietenul, nici macar sarutandu-ma cu alti baieti sua dandu-ma la ei ori aceptandu-le avansurile), sa nu se gandeasca doar la sex, ci sa aprecieze si sa se implice si in celelalte aspecte ale relatiei, sa fie inteligent, matur in gandire, sa fie mereu alaturi de mine, sa stie sa sarute is a ma faca sa ma simt bine in prezenta lui, sa fie vesel, spontan, lipicios etc.

7 răspunsuri:
| catalinnaelena a răspuns:

Pentru mine nu conteaza imbracamintea, cel putin nu am pretentii. pentru ca, degeaba ar fi el un baiat elegant si la patru ace, daca comportamentul lui lasa de dorit. la fel si in privinta fizicului. degeaba ar fi el brunet, cu ochii albastrii, sau mai stiu eu cum, daca are un vacabular de mahala...
prefer baietii care stiu sa respecte o fata si care o trateaza cu gingasie, si are grija de ea.

| Cosmin1I a răspuns (pentru catalinnaelena):

NO SHIT...macar de te-ai *corecta* si ai zice macar ca pui fizicul pe locul 2

| BBelivee a răspuns:

Buna. Baietii cu umor, cu bun simt, educati, si draguti.(Si nu sunt superficiala, doar realista.) Sa aiba muschi si un stil bad boy.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Nu prea conteaza aspectul, mai intai trebuie sa atie cum sa se poarte!
Eu prefer baietii amuzanti, destepti, educati si dupa sa arate si bine.
O zi buna!

| 10danny0499 a răspuns:

Baietii cu o atitudine dura,dar cu o imima de aur(la care nu multi ajung),loiali,ce nu ezita,au inteligenta(si nu putina),ce se descurca in orice mediu,ce se ridica indiferent de cat de rau au cazut, ce nu renunta, ce au carisma, ce nu bombardeaza o fata cu mesaje si dulcegarii, ce stiu sa respecte o fata si ce au un fizic si un look ce te fac sa zici wow.Adica genul care nu se gaseste pe toate strazile.

| redy04 a răspuns:

Nu va mai tot prostiti. In primul rand trebuie sa arate cat de cat bine. Ala e imboldul cu care intrii in conversatie. Abia apoi... temperament/caracter/inteligenta/gingangasie. si etc. ce vreti voi.
Personal eu prefer fetele directe, care traiesc in lumea reala(aviz plasticelor), discuta tot ce se poate discuta cu tine, au o perspectiva mai matura, si iti permit sa le sustii cand au nevoie, fetele care apreciaza lucrurile bune la tine, dar iti cunosc si defectele si incearca sa te ajute sa le corectezi.
Daca doar arata cat de cat bine. si nu are nici o calitate... nu ma intereseaza.
Eu v-am spus... ce iau eu in considerare la o fata, se aplica si invers.

| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, urasc persoanele care se fastacesc 2 ore in fata oglinzi sa arate bine, eu personal arunc 3 toale pe mine in 5 minute sunt gata de plecare si ies pe usa, adica mnah, singura data cand stau si ma prinde 30 de minute in fata oglinzi e cand ma barbieresc in cap in rest. nu prea ma dichisesclaughingurasc cand atrag toate privirile, cat despre fete..prefer o femeie care stie ce vrea de la viata, o femeie matura undeva pe la 25 26? ce pot spune, vreau sa am eu ce invata, nu sa invat eu pe altele, prefer pe cele care au acel ceva care te pune pe jarhappy
Eu find scorpion mnahbig grin