anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, voi va indragostiti la fel de repede ca si baietii? big grin

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Cum adică? Nu înțeleg ce vrei să spui. Alegerea vine din partea amândurora. Și nu este o regulă. Doar că atât fetele cât și băieții în general nu știu ce e aia dragoste la vârsta adolescentină, tot ceea ce fac fiind un fel de aventură. Dar culmea eu văd în același mod fenomenul ăsta la fete. Aici intervine lipsa de maturitate.
Oricum nu are nici o legătură acest lucru cu ceea ce ai spus înainte. Trebuie să fii cu logica la pământ, fără supărare, să spui că un băiat nu iubește. Oricine se poate îndrăgosti la orice vârstă, depinde de persoană și situație. D-aia noi mereu suntem nevoiți să ne călcăm peste orgoliu pentru voi că nu vă iubim nu? De aceea voi sunteți mai mereu cele care nu renunțați la orgoliu. Câtă ipocrizie...

16 răspunsuri:
| ksuper31 a răspuns:

Ca baiat, zic nu.

| neutrino a răspuns:

Normal ca da!

| NH4OH a răspuns:

Salut.
Eu una, nu. Mă las greu și nu mă arunc după un băiat pe care nu-l cunosc bine. Pe mine, mă atrage foarte mult sufletul, deci dragoste la prima vedere este un mit.
Voi băieții, din câte știam, nu prea vă îndrăgostii, ci doar placeți o fată.
Și chiar dacă vă îndrăgostiți, o faceți repede?

| Kyılε a răspuns:

Pffeh, un fleac smug

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu. Analizez mult si le gasesc imediat defecte.
Dar si cand o fac, dracu m-a luat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NH4OH):

"Voi băieții, din câte știam, nu prea vă îndrăgostii" haios cum baietii zic asa de fete, si fetele de baieti laughing.

| T0T a răspuns (pentru NH4OH):

Deci un băiat nu se îndrăgostește. Mă tu ai putea lua odată premiul Nobel.

| roxydeny2000 a răspuns:

Nici nu-ti dai seama laughing)

| Sportfreak a răspuns (pentru NH4OH):

Depinde de fata big grin

| NH4OH a răspuns (pentru T0T):

Și atunci, de ce până la urmă, un bărbat își alege femeia și invers cu care își face familie și cu care trăiește peste 20 de ani? : )

| T0T a răspuns (pentru NH4OH):

Și să îți mai dau un exemplu. Ține numărul romancierilor care au fost bărbați și care au fost femei. Vei constata că au fost mult mai mulți bărbați. Și îți spun eu că dacă ai o puțină cultură literară și ai citit niște opere din acestea vei vedea anumite lucruri. Dacă poți să recepționezi mesajul acelor cuvinte cum trebuie îți vei da seama că omul care scrie chestia aia are o grămadă de trăiri. Nu știu dacă tu ești cea care nu știe ce e aia dragoste. La cum vezi tu fenomenul mi se pare că ești complet pe lângă și că tu ești cea care habar nu are ce e iubirea, și chiar dacă spui că tu iubești e doar o concluzie eronată. Doar modul tău de a gândi mă face să concluzionez asta. Vai de noi.

| tadina125 a răspuns:

Alea care sunt cam parasute eu mor dupa baieti cu care ma harjonesc si cei buni la suflet.ma las greu ma indragostesc doar odata pe an dar si cand ma apuca ma tine tot anul

| Anonim340 a răspuns:

Depinde. Exista anumiți baieti care se îndrăgostesc rar, dar se îndrăgostesc cu o dragoste adevarata; si exista fete care nu se uita dupa Frumusețea si fundul băiatului (da, si fetele fac asta) ci dupa sufletul lui... Eu sunt una din fete, e care se îndrăgostește rar dar cu dragoste adevarat si pot sa zic ca e perfect, deoarece, in mare parte, ma îndrăgostesc o data pe an (dar stau vreo 9-10 luni îndrăgostită) si deseori băieții o sa ma placa si ei in aceste luni in care si eu ii plac....deci am si momente de suferința si de bucurie happy

| AirănMeidăn a răspuns:

da, foarte repede
si-mi trece la fel de repede

| Wøodenpints a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Te-am luat pisi smug

| KillMePlease a răspuns:

Depinde foarte mult de fata si de baiat. happy