Nu sunt psiholog, deci e posibil ca ceea ce voi zice sa nu "ajunga" la tine. Dar ai putea sa mergi la unul.
Fiecare are probleme, nu te gândi ca aia care arata mai bine nu au, au și ei doar ca nu le arata. Legat de cei care te judeca, știu ca suna extrem de clișeic, dar cine sunt ei sa te judece? încearcă sa nu ți mai pese de restul, știu ca e greu, dar pur și simplu prefă te ca joci un rol în care deși ești criticat, nu îți pasa. Incearca sa ți pese doar de tine și de prieteni și familie! mai așteaptă câțiva ani și vei scapa de suferinta asta. si sa vezi ce frumos va fi după. Doar așteaptă și luptă. Iar aia care te au făcut în felurile alea, fii sigur ca nu au niciun viitor! Numai bine
Dramatizezi cam mult.
Voi fi scurt si la subiect, si-ti voi spune esentialul.
Daca imi urmezi sfaturile bine, daca vei reusi sau nu, tot bine, cert e ca asta tine doar de tine.
1. Nu te mai plange, asta e o atitudine de las, si lasii nu inving niciodata.
2. Daca ai unele mici probleme accepta asta, si nu lasa acele critici sa te afecteze.
3 si cel mai important: Daca nu iesi in evidenta ca aspect, macar fa-o prin atitudine, nu mai te plange atat pentru ce nu poti controla, schimba-ti atitudinea asta, radele in fata celor ce te jignesc, ia-i la misto, nu lasa sa para ca te afecteaza criticile lor.
Cu cat te lasi mai mult afectat, cu cat se vede mai mult ca esti afectat de asemenea critici cu atat le vei primi mai des.
Deci pune piciorul in prag, si intoarce singur roata, nu astepta sa o introarca altcineva pentru tine.