| Dutzu98 a întrebat:

Fratilor, o fata mi-a pus capac.Este in clasa a 7-a.Am vorbit de cateva ori cu ea pe facebook, iar, ieri, mi-am facut curaj sa vorbesc cu ea fata-in-fata.Am luat-o pe o banca, am vorbit, era foarte emotionata, se balbaia si am invitat-o in oras in week-end.A zis ca vine, dar sa-si vada programul.Acum, ea ma ignora, nu prea mai vrea sa ma vorbeasca cu mine. Eu mor dupa ea, nu stiu ce mi-a facut, asa ca nu ma intrebati, dar m-am indragostit la nebunie.Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| SooRa a răspuns:

Awww :o3 Pare o poveste draguta adolescentina. ^^
Deci, ar trebui sa vorbesti cu ea iar. Intreab-o de ce te evita si vezi ce zice.
Iti vand un pont : o fata nu se emotioneaza si nu se balbaie in preasma unui baiat, decat daca il place;).
Mult succes!

3 răspunsuri:
| simonamaria a răspuns:

Daca era emotionata te place si ii e teama din cauza timiditatii sa vina la intalnire, sau mai poate fi varianta...a auzit ceva de tine nu i-a convenit si numai vrea.mai bine o intrebi sincer deschis si lamureti pb.

| Dutzu98 explică (pentru SooRa):

Merci mult, am vorbit cu ea si toate bune. dar acum vad ca o tot curteaza un baiat, ii tot da:* si ea la fel si ma simt cam prost. ce sa fac?sad

| SooRa a răspuns (pentru Dutzu98):

Nu renunta. Arata-i mereu ca iti pasa de ea, chiar daca ea poate o sa te puna la incercare si sa te ignore. Nu stiu exact cum sa ii arati asta, depinde de situatie, dar fa-te sigur ca mereu ii pui un zambet pe fata. Crede-ma, fiecare fata ar aprecia asta. happy