Pacat de tine. te-ai pastrat virgina pentru un asemenea tip. E un golan, fara scrupule, care se foloseste de bani si farmec pentru a avea cat mai multe femei. Iesi din aceasta incurcatura, ca nu ai nimic de castigat, nici macar experienta.
Dupa ce te-ai culcat cu el, el te considera ca o sora?
deci mi se pare un baiat foarte dificil. daca e asa "smecher"iti dai seama ca are numai aventuri cu fel si fel de fete. dar nu stiu incearca sa ii spui ca daca vrea sa te aiba, pai sa te aiba numai pe tine iar daca nu vrea incearca sa-l uiti.fi mai distanta, cand te cheama undeva zii ca nu poti sa vi, stiu ca nu e deloc usor daca il iubesti dar mai bine fara el daca are mai multe, poate astea il vor face sa se gandeasca bine si sa deschida ochii.
Sper ca te-am ajutat cat de putin multa bafta
Evital cel mai mult si nu ii mai da importanta pentru ca el daca ar tine la tine si ar observa ca l-ai evita mai mult pe el il doare si atc itz poti da seama singura daca tine la tine sau.Nu ii mai raspunde la telefon, nu te mai uita la el cand il vezi nul saluta fata indiferenta joacal pe degete daca esti o fata desteapta si profita tu dupa el nu sa profite el dupa tine