anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda.:Am o intrebare:.Deci mai de mult am vorbit cu un baiat din scoala mea pe messenger. spunea ca sunt draguta si c avrea sa ne intalnim.Inainte de asta m-am enervat cu o faza de-a lui si i-am dat ignor(pe atunci eu nu-l placeam),apoi nu am mai vorbit ceva timp.Urmatorul an imi facusem o prietena buna,care din intamplare era cea mai buna prietena a lui laughing.l-am vazut undeva si m-am uitat cam mult la ellaughing,la fel si el. Dupa mi-am facut alt look,m-am tuns, si na.ma cam ingrasasem.eram schimbata.Pe atunci acel baiat a rugat-o pe prietena mea sa-i faca cunostinta cu mine.Ei,cand m-a vazut a inceput sa se strambe, doar ca eu tineam si tin din ce in ce mai mult la el.Acea prietena tot aducea vorba de mine, doar ca el nu vroia sa vorbeasca despre mine.Mai mult timp nu a vorbit cu prietena mea, iar la un moment dat a intrebat ce mai fac.Aceasta a intrebat de ce, iar el a spus ca este interesat de mine.Prietena mea draguta si geloasa i-a spus ca nu mai simt nimic pentru el,acesta spunand ca nu-i nimic, ca nu mai conteaza.Eu ce naiba sa mai cred sau sa fac? Ideea este ca tin mult la el, cum nu am mai facut-o...Si mi-e cam rusine sa aduc vorba sau sa ma bag in seama...(Dau FUNDA!,si multumesc celor care au avut rabdare sa-mi citeasca romanul laughing.Scz pentru exprimare, m-am grabit cand am scris)

Răspuns Câştigător
| AOLEVRIC a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el, iar prietena ta... o prietena buna nu face asta.

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

În primul rând aceea prietenă poţi s-o uiţi, între voi e doar o prietenie cu beneficii, nimic mai mult.
Crede-mă, şi dacă vrei să vorbeşti cu el un Bună ar fi de-ajuns.

O zi perfectă!

| neanderthalfararusine a răspuns (pentru Dariusuu):

Multumesc.ai dreptate in legatura cu ea. happy

| Dariusuu a răspuns (pentru neanderthalfararusine):

Ştiam eu laughing,.