Acesta e momentul in care o prietenie din generala se rupe. E clar unul trage hais si unul cea.Are dreptate, profilul nu conteaza, insa liceul, da.La un colegiu de elita, in fiecare zi de cand pasesti intr-a noua si iesi de la festivitatea de premiere dintr-a 12 esti antrenat pentru facultate.Am profesori care au terminat in primii doi ani de liceu de predat toata materia si a 11-a si a 12-a predau materia de facultate.Nu i-am inteles la inceput.Acum le dau dreptate
Du-te unde vrei tu. Oamenii te vor descuraja mereu si tu trebuie sa le multumesti pentru asta.Ambitia de a le arata tuturor ca poti, satisfactia de a reusi nu se compara cu nimic
Sincer?
Un prieten adevarat e acela care te accepta cum esti, care nu iti reproseaza nimic cand ii gresesti...care e langa tine la nevoie. si nu in ultimu rand CAND TE SPRIJINA IN TOT CE VREI SA FACI, indiferent ca e bine sau rau.
Deci concluzia poti sa o tragi si singura
Probabil este geloasa si nu vrea sa fii mai presus decat ea. te descurajeaza doar ca sa dea ea la un profil mai bun decat tine. parerea mea e ca nu ar trebui sa ii mai spui ei lucriri de astea. fa ce crezi tu ca e mai bine :d. mai bine sfatuieste`te cu parintii decat cu ea
bafta :*
Andrei67y5 întreabă: