Fiecare are o alta definitie, pentru mine iubirea este sentimetul cel mai frumos( daca este impartasit), pentru acea persoana ai face orice. nu ai vrea sa stai fara ea si ai face orice doar sa fie fericita. Pe mine cel putin iubirea m-a schimbat (ceva normal zic eu ). Eram acea persoana care nu era interesata de nimic si mai ales de nimeni, acum fac orice ca logodnicul meu sa fie fericit
Wow pai vad ca te pricepi am o intrebare pai si daca toate fetele cu care ai incercat sa fii teau refuzat ce ar trei sa fac ( app stiu sa vb cu o fata ca am experienta da lor nu le place cum arat cred ca mai toate imi zic ca sunt de treaba simpatik da nu-s genu lor
Nu cauta tu, asteapta si poate nu se va intampla de la prima vedere( dragoste la prima vedere). La mine a fost la a 3 a. scuze ca intreb cati ani ai?
Daca ai 15 ani, stai calm, ai timp .
Cum am spus, nu cauta, asteapta si va veni singura(fata).
Daca tu vrei sa cauti, vei gasi dar vei vedea ca nu e chiar asa cum ai crezut.
Mda ai dreptate da la mine a fost invers ea a venit la mine ma rog am stat 4 luni si dupa aia am realizat c doar vroia sa faca in oftica pritenului deci
Nu prea se poate sa fie ceva serios la 14 ani, fetele alea vor sa vada lumea ca au pe cineva frumos sau nu stiu cum langa ele. ai grija si daca mai ai nevoie, oricand
Ce e iubirea? Mda. De fapt, mie nu mi se pare a fii „cea mai complicată întrebare din lume". Nu e complicată deloc. E la fel de ușor ca și cum ai întreba o pițipoancă ce-s alea silicoane. Deci, în fine revenind la subiect.ce e iubirea... o risipă.o risipă de ruj și mascara. :-J.
anonim_4396 întreabă:
bradysandro întreabă: