Da, ma gandeam ca o sa imi dati raspunsuri din capul vostru, nu ca o sa dati copy paste de undeva, asa puteam si eu sa ma uit pe net. Eu voiam ceva clar daca stie cineva care e diferenta, n-am cerut definitia eticii sau a moralei.
Etica este acea ştiinţă, sau, mai bine-zis, ramură a filosofiei, care studiază problematica şi determinările comportamentului uman, precum şi îndatoririle omului în lume.
Morala reprezintă un set de reguli pe care omul trebuie să le urmeze în comportamentul său.
Etica este acea ştiinţă, sau, mai bine-zis, ramură a filosofiei, care studiază problematica şi determinările comportamentului uman, precum şi îndatoririle omului în lume.
Morala reprezintă un set de reguli pe care omul trebuie să le urmeze în comportamentul său. Funda!?
Morala reprezintă un set de reguli pe care omul trebuie să le urmeze în comportamentul său.