| treipuncte a întrebat:

Funda celui mai bun raspuns.: I-am zis lu o fata era vb. nj de ce si i-am zis : Pt ca imi place d tine dar stiu ca nu am nici o sansa sa fiu cu tine. si ea mi-a raspuns: Of, vezi. Exact ce iti spuneam eu... Este pacat sa stricam prietenia asta. Si. Mai este ceva. Tu stii, de fapt, adevaratul motiv pentru care m-am despartit de prietenul meu. si eu i-am raspuns : acum mi-e rusine ca ti-am spus asta. si ea mi-a raspuns :Nu trebuie... Doar ca eu nu imi mai doresc prieten ( iubit ). Dupa ce am patit cu prietenul meu, nu mai vreau sa aud de chestiile astea. Si noi ne cunoastem de 2 ani. Deci acum ar trebui sa fim cei mai buni prieteni la cat am vorbit. Voi ce mai ziceti? sa mai incerc la ea?

3 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Daap.eu zic ca nu ar trebui sa renunti sa vada ca ti la ea mult ca o placi f mult si ca vrei o relatie cu ea dar mai lasa-i timp sa se gandeasca abia s-a despartit de prietenul ei si e ceva prematur.
fi alaturi de ea fa-o sa se simta bine cu tine si dupa ceva timp incearca din nou si fa-o sa se simta special ca sa vada ca nu te-ai dat batut ca tu chiar o placi. Succes. :*:*

| CookieMonsta a răspuns:

Timp. Lasa-i timp si poarta-te dragut cu ea. Sunt fata si urasc cand un baiat vrea sa fie ' jmenar'. In general ne plac baietii care sunt dulci [ Nu neaparat 24/24 ], si nu dulci ca te imbratiseaza si te pupa si *blah blah *. Dulci pentru ca le pasa ce faci, ce patesti, spun glume, povestesc evenimente. Eu nu m-am indragostit de un baiat pentru ca imi dadea texte de ' hay kobori in j0m d ora jos team pupath dulke raaw pa ' ci pentru ca era cel mai bun prieten.

| katherine_7127 a răspuns:

Clar. Si eu am servit partea cu " nu mai vreau iubit ", dar, cu exceptia cazului ca prietenul ei o batea sau chestii chiar nasoale, orice fata vrea sa mai incerce inca odata dupa o relatie cu alt tip. Deci, incearca si succes.