| AlecssUhm a întrebat:

FUNDA LA ORIZONT! Ce materie va place cel mai mult ( fara chestii de genu' : pauza, sportu' ). Cel care spune materia lui preferata si de ce ii place ii voi da FUNDA P.S. Astept peste 15 raspunsuri pentru raspunsul castigatorbig grin. Bafta la scoalahappy.

Răspuns Câştigător
| LolaLollita a răspuns:

Nu mai sunt la scoala, insa mi-a placut mereu englezahappy Nu era deloc o problema sa-mi fac temele la acest obiect, imi placea, o intelegeambig grin Mi se parea o ora frumoasa intotdeauna.
As mai mentiona ca imi placea si limba romana, partea de literatura. Desi era de munca, imi placea sa lucrez la comentarii, sa caut informatii in diverse cartihappy
O zi frumoasa!

| AlecssUhm explică (pentru LolaLollita):

Ti-am dat funda pentru ca materiile mele preferate sunt aceleasi ca si ale tale.big grin.

| LolaLollita a răspuns (pentru AlecssUhm):

Multumesc happy

9 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Lb si lit romana, latina, literatura universala. Inca nu stiu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Informatica era singura materie cand eram elev la care lucram in plus si chiar imi facea placere sa imi fac temele.

| al3xander a răspuns:

Numai sunt demult la scoala (culmea acum lucrez la una big grin) insa imi placea foarte mult informatica (sunt pasionat de informatica), chimia (eram curios ce contin substantele si mai ales cum se fabrica), fizica (mai ales electronica si fizica nucleara insa nu-mi placea optica), engleza (pentru ca imi foloseste mult in informatica) si imi placea si un pic matematica, insa in rest sincer am urat celelalte materii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Engleza,Geografie,Informatica.

| SecretLady91523 a răspuns:

Engleza,de cand eram mica iubeam materia aceasta si anul acesta am dat de o profesoara foarte draguta de la care am invatat multe, ar mai fi biologia (nu am nici o idee de ce imi place)straight facethinking

| Werepyre_Fallen_1994 a răspuns:

Imi place istoria. Imi place sa stiu ce s-a intamplat in trecut, dar de multe ori constat ca unele intamplari din manual nu sunt adevarate, dar este interesant sa vezi care este perceptia dorita de cei cu pozitie inalta din acest domeniu.

| cccccclowerrrrrrrrrr a răspuns:

Fizica,chimie,informatica

Întrebări similare