In locul tau nu m-as baga... adica tu te-ai simti bine ca prietenul tau cel mai bun sa iti fure prietena? Adica nu ii strica relatia Poate te place poate nu, fa-o sa inteleaga asta dar incearca sa nu ii desparti Cand va veni momentul potrivit poti sa ii spui daca vrea sa fie prietena ta . Totusi cat are iubit tu doar fa-i complimente spune-i ca ii frumoasa, superba, ca are cel mai frumos zambet etc.
Fetelor le plac complimentele, surprizele si baieti gentelmeni. Incearca sa ii deschizi usa... Aratai ca o placi ceea ce cred ca stie deja dar nu ii spune inca.
P.S Nu iti pune prietenul sa o intrebe daca te place , daca tot vrei sa stii incercati sa jucati adevar si provocare si sa o intrebi daca te iubeste etc
Sper sa te descurci :*
Salut Danutz_Mihai_1997 Trebuie sa o abordezi intr-un mod direct si original.In primul rand trebuie sa scapi de emotii si timiditate in fata unei femei, dar, asta nu inseamna sa treci granita bunului simt. Bine, la tine nu cred ca se v-a intampla asa, pari un baiat bine crescut, educat si cu bun simt.Crezi ca romanii au nevoie de lectii si reguli de a agata o femeie? Este stiut ca la capitolul asta sunt destul de tupeisti. Fiind femeie pot sa-ti spun ca : femeilor le place sa rada, sa li se faca complimente si de ce nu mici siretlicuri, gen magie.Trebuie sa astepti momentul cand o prinzi in faze bune si nu poate spune nu. La inceput cu un mic zambet, apoi un semn gingas, ii faci cu ochiul, te uiti direct in ochii ei si iti vei da seama daca vor da rezultate gesturile tale. Daca vei fii respins si luat peste picior, atunci este momentul sa ii faci un compliment si daca sunt flori in jurul tau, cu riscul ca vei fii amendat de gardienii publici rolling on the floor, rupe o floare, fa gestul nu sta pe ganduri.Se v-a amuza pe tema asta si o vei castiga. In rest poartate natural si cu incredere in tine. Ce naiba? Esti barbat! Sa fii iubit. Pup
Daca nu risti nu castigi! incearca sa stai mai mult p langa ea, aflai sentimentele, cum gandeste. gandeste-te ce pierzi daca ii zici si ce castigi! dar eu in locul tau as incerca...bafta!
Mersi mult de răspunsuri dar tu și Cristina ATI uitat ceva. cum rămâne cu prietenul meu chiar nu vreau sa se supere pe mine. deci credeți ca e o idee buna? sa continui asa cum ziceți?
Mersi mult de răspunsuri dar tu și luminita ATI uitat ceva. cum rămâne cu prietenul meu chiar nu vreau sa se supere pe mine. deci credeți ca e o idee buna? sa continui asa cum ziceți? vas da funda la toti daca saar putea