| Andreea.:) a întrebat:

Funda! salut.happy
am o nelamurire.thinking
am iesit cu un tip de doua ori.
prima oara m'a invitat el.
a doua oara >eu.:"
si cred ca imi place de el.=p~
1)e bine sa ii zic ca il plac atat de repede?
2)de obicei toti baietii de care ma indragostesc ma plac si ei.
dar nu stiu daca intra si el in aceasta categorie.:-s
adica. e cu 2 ani mai mare.
si e skater.thinking
si cred ca un prieten comun.[ mai mare cu 3 ani decat mine.]
care ma place. si e cam gelos. [m'a vazut intr'o zi cu el in oras. si de atunci ma tot bate la cap cu el.chatterbox]
cred ca i'a zis unele lucruri despre mine.thinking
ce sa fac?:-s
si 3) am mai vrut sa iesim in cateva zile. dar se nimerea tot timpul sa fie plecat.[si nu era o scuzaa.] cum sa fac? e bine sa il mai invit?
daca ati fost in situatia mea. ce ati facut?happy
va rog mult mult mult ajutati-ma.love struck
multumesc!:X
inca o data. funda!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

1) da, dar daca el te-a invitat la intalnire inseamna ca si el te place, daca l-ai invitat si tu => ca si-a dat seama happy deci nu cred ca ar trebui sa-i spui ca-l placi happy uneori faptele fac cat o mie de cuvinte, daca v-ati intalnit de doua ori pana acum inseamna ca va placeti happy nu ar mai trebui sa-i spuiwinking
2) daca el te-a invitat in oras, eu asa inteleg ca te place, altfel nu vad de ce te-ar fi invitat happy
varsta nu are importantawinking
prietenul lui nu cred ca i-a spus ceva rau de tine, daca este un prieten adevarat oricat de gelos ar fi nu ar fi facut asa ceva happy
eventual ii poti propune o a3a intalnire, sa aduci in discutie prietenul acesta comun si sa vezi ce spune de el happy
3) incearca sa vorbesti cat mai des cu el, bine da nu-l stresa, si vezi daca are el de gand sa te invite undeva confused, daca nu e ok sa-l inviti si tu happy dar tu cand e ocupat, mai bine cand are ceva timp liber ca sa fi sigura ca accepta, daca nu accepta nu-l mai invita, asteapta invitatia din partea luiwinking

kiss

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

L`as intreba cand este liber, sa va intalniti.mai bine va mai intalniti de cateva ori, si dupa ii zici

| Artemisia a răspuns:

Daca as fi in locul tau eu l-as mai invita undeva, la o intalnire, acolo i-as spune ca-l plac! nu are rost sa tot astepti pentru ca el va crede ca nu-l placi si veti ramane doar prieteni! spune-i ce simti pentru el! lasa sa vorbeasca inima in locul tau! bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci cum vrei

| Bloodthirsty a răspuns:

Ai putea spune ca il placi doar daca el este prea timid. Poti sa ii dai de intales ca il placi. Asa vezi si ce fel reactioneaza.