Inteleg...pai in cazul asta si in oricare altul eu iti urez succes, sper sa inveti sa te placi pe tine cel schimbat.
Personal si te rog sa ma scuzi pentru expresie, dar daca tu de la gradinita zici ca esti vazut ca un "pampalau" ei bine mie doar ideea ta mi se pare ca te face astfel. Adica telefon, sala, haine...serios? Inteleg ca vrei sa epatezi, dar prin haine si aspectele astea total neimportante, de fapt nu e vina ta ca vrei sa te adaptezi societatii. Si cum va fi? Vei fi un mare "smecher" care va putea bate tot ce sta in cale tinant "H"iPhone-ul intr-o mana? Ai putea impresiona prin alte moduri, dar la genul tau de "impresionare" ai gandit bine, fa asta daca vrei, dar o prostie. Mai bine ramai tu decat sa te prefaci si cine te place te va placea asa cum esti, dar important este sa inveti sa te placi tu si asta nu o obtii nici dupa sala nici prin haine.
Eu cred că tu vrei să faci parte din grupul lor de idioți, să fii la fel ca ei, să fii manipulat de societate. Ți se pare în regulă să faci ceea ce fac și ei? Ți se pare în regulă si îți pese de părerea lor? Ți se pare în regulă să nu mai fii tu din cauza acestora? Pentru că mie nu mi se pare deloc în regulă.
Oamenii îi caracterizează pe ceilalți așa cum au chef, chiar dacă ceea ce spun ei nu este deloc adevărat.
Eu zic să îi lași pe ceilalți să devină niște oi manipulate, iar tu să începi să te ocupi de dezvoltarea ta. Ești încă la început de drum.
Dacă vrei să se schimbe ceva, ar trebui să ții cont de legea atracției. Atunci când vrei ceva, și încerci să-l obții, îl vei obține. Asta nu înseamnă că dacă vrei un anumit lucru, îl vei primi instant. Nu așa funcționează.
Înțeleg că vrei să arăți bine, că vrei să fii la modă, că vrei să ai mulți prieteni, că vrei să fii popular, că vrei să ai telefoane super performante. Dar are rost? Ăsta ești tu? Asta vrei să fii? Gândește-te bine.
Nu am cum să intervin în deciziile tale. Este viața ta, și pentru orice decizie luată îți vei asuma responsabilitatea.
Uită-te pe aici: http://www.stilmasculin.ro/......e-citesti/
Cred ca e o idee buna, dar nu stiu, telefonul nu te defineste. Telefonul nu ar trebui sa conteze pentru prietenii adevarati, deci nu cred ca e necesar. In rest, e bine.
De fapt eu nu vreau sa fiu un smecher din ala de care zici tu si eu stiu stilurile alea. Daca te-ai uitat la niste filme americane cu adolescenti poate ai vazut cum sunt imbracati personajele principale( adica frumos dar simplu ) si sunt luati la misto de aia smecheri bla bla bla... nu vreau sa fiu genu ala de smecher. si nu vreau sa iau la bataie dupa aia si nici sa fiu popular nu vreau. Mie doar imi place boxul, imi place iphone-ul ( nu pentru ca e de la Apple sau chestia cu fite dar chiar imi place design-ul lui, sunt la arte) Cam asta am rut sa zic doar sa am un abdomen frumos si un look nou ( si faza de la gradinita e ca eram si mici stii si nu numai eu eram prost ) nu-s suparat pe tine doar ca nu ai stiut adevaratele mele intentii
Nu vreau sa fac parte din nici un grup... la scoala vorbesc cu niste fete care nu fumeaza nu beau dar ma inteleg bine cu ele si am un prieten bun, pacat ca el fumeaza. Intelegi?
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
bogdanstelistul întreabă: