| GW1521 a întrebat:

Funda! Sunt intr-o situatie foarte complicata. Iubesc o fata, am incercat sa fiu cu ea in urma cu un an, ea m-a refuzat, suntem in aceeasi clasa, vine balul si concuram impreuna pentru miss si mister. Am reinceput sa vorbesc cu ea in urma cu 3 luni, inainte de a aparea balul, insa de obicei subiecte neimportante. In urma cu 2 zile, am vorbit cu ea ( desi imi era teama sincer s-o sun, tot incercam sa-mi formez ideile, intrebarile in minte ) insa spre uimirea mea, am vorbit cu ea aproape doua ore la telefon, 50% despre bal, 50% in mod general. Credeti ca dupa ce trece perioada balului o sa am vreo sansa sa mai fiu cu ea, sau ma insel eu si eu acum mai apropiata din cauza balului?

5 răspunsuri:
| Adina822 a răspuns:

Nu pot prezice nimic, dar incearca sa fii tu insuti, sa nu intinzi coarda, dar nici sa nu-i cazi la picioare si poate va merge.

| florina111 a răspuns:

Hey darlin', daca te-a refuzat de prima data, nu cred ca merge nici acum. Poate daca castigati miss si misster la bal o sa fi-ti impreuna.Depinde daca fata aceea si-a schimbat gusturile :-)

| dragos9234 a răspuns:

Sincer nu stiu.
Dar tu incearca.
Incercarea moarte n-are.

| GW1521 explică (pentru dragos9234):

Incerc, dar daca nu-mi iese se destabilizeaza si prietenia noastra actuala, si eu o iubesc foarte mult pe ea...

| GW1521 explică (pentru florina111):

Inteleg, in principiu big grin