| afrodita3333 a întrebat:

FUNDA.Sunt total confuza.Inca o data m-am simtit mult mai matura decat varsta pe care o am...sau ma rog, poate sunt doar altfel. Voua cum vi se pare sa refuzi un baiat daca el vrea sa fii cu el dar tu nu vrei pentru ca nu poti sa il vezi mai mult decat un amic...sau ma rog, cum se zice, nu e scanteea aceea. Mie mi se pare perfect normal. VOUA CUM VI SE PARE? Intrem asta pentru ca colegelor mele li se pare total anormal.

p. s. am 15 ani.

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Mie mi se pare foarte normal sa refuzi un baiat pentru ca nu il placi.Degeaba mai esti intr; o relatie daca tu nu il placi pe acel baiat.Deci ai facut bine pentru ca l'ai refuzat.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand auzi replica asta din partea unei fete care o placi tu ca baiat te gandesti:
"Mai chiar am eu fata asta de fraier incat sa cred gognata asta?"
"Ce amici frate? Ori suntem impreuna ori deloc"
"Nu-mi vine sa cred ca mi-am pierdut timpul cu ea ca sa imi dea cu flit in halul asta"
Deci vezi tu, asta e replica de respingere.Manierata intr-adevar dar de respingere.Si baietii o cam sterg cand aud asta.Si e normal. Daca chiar te place cu adevarat nu i-ar conveni sa te vada ca altu si el ca fraierul sa fie amicul ala cu fata de gay
Eu zic ca ai facut rau, daca nu ti-a placut tipul asta e.Eu iti zic doar ce gandesc baietiismug

| anaid a răspuns:

Uite aveam in minte fix ce a spus Evol dar daca a spus ea...la ce sa ma mai obosesc. Mie sincer nu mi se pari deloc matura dar ma rog.fie cum o fi. in schimb mi se pare foarte normal sa refuzi un baiat din moment ce sunt anumite chestii care te fac sa vrei asta oricare ar fi elehappy

| DragonFLoW a răspuns:

Ha, te-ai facut de caca, maturitatea nu se masoara in deciziile pe care le iei... ei bine poate ca da, dar nu cred ca si in cazul asta. Asa, acum daca u vezi acest baiat ca un amic, de ce n-ai incerca sa ieshi cu el cine stie. Un om matur si-ar fi dat seama ca o prietenie poate deveni mai mult de atat indiferent de persoane si nivelul relatiei la care sunteti; asta zic doar sati amintesc ca nu esti matura, si nici prietenele tale. Stii vb aia cine se aseamana se aduna. big grin

| emm a răspuns:

Perfect normalhappy
de ce sa fii cu un amic?
ca practic asa ehappy
parerea mea. e normalhappy
proprie exphappy

| aliyna a răspuns:

Buna, i-ai spuns baiatului ceea ce simti si cred ca e ceva normal sa fii sincera si corecta cu cei din jurul tau.

| Evol a răspuns:

Mi se pare ca ai o gramatica absolut infecta pentru varsta ta.