Am fost si eu genul lui acum cativa ani si povestea ta e asemanatoare, am fost si eu sarutat subit de o fata care stiam ca ma cam place
Nu-ti poate nimeni garanta ca vei primi un raspuns bun, dar daca nu risti, nu castigi.
In fond, daca nu apreciaza, nu s-a terminat lumea la el, dar cel putin vei putea sa stai linistita, stiind ca ai incercat si ai iesi din starea de dubii, intr-un fel sau altul.
Eu zic sa-ti pui o intrebare simpla:
Te temi de consecintele gestului tau? (a.k.a un refuz) Sau te temi mai rau sa nu fi incercat deloc si sa pierzi legatura?
Am fost si eu genul lui acum cativa ani si povestea ta e asemanatoare, am fost si eu sarutat subit de o fata care stiam ca ma cam place
Nu-ti poate nimeni garanta ca vei primi un raspuns bun, dar daca nu risti, nu castigi.
In fond, daca nu apreciaza, nu s-a terminat lumea la el, dar cel putin vei putea sa stai linistita, stiind ca ai incercat si ai iesi din starea de dubii, intr-un fel sau altul.
Deci daca are o parere prosta despsre el insusi, inseamna ca se crede prea un papa-lapte ca sa se intilneasca cu tine , poarta-te cu el ca cu un adevarat barbat, sa se simta special, arata-le colegilor lui ca el este un super baiat.
Dupa cum am mai spus, el crede ca in suflet este un copilandru nepregatit pentru relatii, tu arata-i ca el este gata pentru relatii, nu incepe deodata cu sarutul, mai intai trebuiesc chestii de astea ca mesajele de simpatie, priviri cuceritoare etc. Iar ca sa-i faci o reputatie buna saruta-l in fata colegilor lui.
Mult noroc