Am fost si eu genul lui acum cativa ani si povestea ta e asemanatoare, am fost si eu sarutat subit de o fata care stiam ca ma cam place
Nu-ti poate nimeni garanta ca vei primi un raspuns bun, dar daca nu risti, nu castigi.
In fond, daca nu apreciaza, nu s-a terminat lumea la el, dar cel putin vei putea sa stai linistita, stiind ca ai incercat si ai iesi din starea de dubii, intr-un fel sau altul.
Eu zic sa-ti pui o intrebare simpla:
Te temi de consecintele gestului tau? (a.k.a un refuz) Sau te temi mai rau sa nu fi incercat deloc si sa pierzi legatura?
Deci daca are o parere prosta despsre el insusi, inseamna ca se crede prea un papa-lapte ca sa se intilneasca cu tine , poarta-te cu el ca cu un adevarat barbat, sa se simta special, arata-le colegilor lui ca el este un super baiat.
Dupa cum am mai spus, el crede ca in suflet este un copilandru nepregatit pentru relatii, tu arata-i ca el este gata pentru relatii, nu incepe deodata cu sarutul, mai intai trebuiesc chestii de astea ca mesajele de simpatie, priviri cuceritoare etc. Iar ca sa-i faci o reputatie buna saruta-l in fata colegilor lui.
Mult noroc