| dyapinty a întrebat:

Funda! Va rog cititi tot! Deci sa o iau cu inceputul.E vorba de clasicul caz:,,sunt indragostita" laughing.Da,iubesc pana peste cap un baiat,D., de foarte mult timp..suntem amandoi la aceeasi ora la meditatii la mate seara si doar atunci il vad dupa scoala,iar in rest il vad cam in fiecare pauza.El e un tip super,dar majoritatea nu vad asta si il iau in ras si e batjocorit de colegii lui, deci si el are o parere proasta despre el.Ne intelegem ok..nu foarte bine,doar okwinking El stie ca il plac, dar merge pe conceptia cum ca suntem foarte diferiti si nu ar merge..si nu vrea o relatie momentan.Cand aduc vorba de asta se supara. Diseara ma vad cu el la info..as vrea sa-l sarut,,sau ceva, dar nu stiu ..ma tem de consecinte.Ce sfaturi imi dati? happy

Răspuns Câştigător
| Nu a răspuns:

Am fost si eu genul lui acum cativa ani si povestea ta e asemanatoare, am fost si eu sarutat subit de o fata care stiam ca ma cam place happy

Nu-ti poate nimeni garanta ca vei primi un raspuns bun, dar daca nu risti, nu castigi.

In fond, daca nu apreciaza, nu s-a terminat lumea la el, dar cel putin vei putea sa stai linistita, stiind ca ai incercat si ai iesi din starea de dubii, intr-un fel sau altul.

3 răspunsuri:
| Nu a răspuns:

Eu zic sa-ti pui o intrebare simpla:
Te temi de consecintele gestului tau? (a.k.a un refuz) Sau te temi mai rau sa nu fi incercat deloc si sa pierzi legatura?

| dyapinty explică (pentru Nu):

Pai..ma tem de consecintele gestului meu. Vreau sa o fac.dar nu stiu.plus ca sunt destul de timida in preajma lui si nu cred ca voi reusi sa imi fac atata curaj.

| WeAreSmart a răspuns:

Deci daca are o parere prosta despsre el insusi, inseamna ca se crede prea un papa-lapte ca sa se intilneasca cu tine happy, poarta-te cu el ca cu un adevarat barbat, sa se simta special, arata-le colegilor lui ca el este un super baiat.
Dupa cum am mai spus, el crede ca in suflet este un copilandru nepregatit pentru relatii, tu arata-i ca el este gata pentru relatii, nu incepe deodata cu sarutul, mai intai trebuiesc chestii de astea ca mesajele de simpatie, priviri cuceritoare etc. Iar ca sa-i faci o reputatie buna saruta-l in fata colegilor lui.
Mult noroc