| treipuncte a întrebat:

Funda+vot! : Cum imi dau seama ca o fata ma place? Ieri am intrebat-o daca vrea sa vina cu mine la biserica, sa luam lumina si a venit. Am stat si la slujba, dupa care ea a plecat la niste rude de a iei. Mo sunat, sa vin si eu langa ea, si mi-o dat si un mesaj sa vin langa ea dupa care sa plecam acasa. Dar nu m-am dus pnt. ca imi era rusine de rudele ei. Dupa voi oare ma place? De craciun i-am spus ca o plac, si ea mi-a zis ca ma place. Dar peste o luna s-a combinat cu altu. Oare sa ma placa voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| dana24 a răspuns:

Pai.parerea mea e ca te place si s`o combinat cu altu` ca sa te faca gelos, sa te apropii mai mult de eahee hee, sau, nu te mai place.s`o indragostit de altu`., sau, ti`o zis ca te place pentru ca sa te combini cu ea...probabil ca are o problema foarte grava si are nevoie de sprijinul cuiva pe care ii sigura ca se poate increde.[sper ca ai inteles ce am vrut sa zicbig grin] Succes:*

5 răspunsuri:
| Florin a răspuns:

Eu iti zic in felul urmator,trebuia sa mergi cu ea la rudele ei,acum eu cred ca ea inca te mai place,daca te-a invitat la ea la rudele ei,si ca sa te convingi,invit-o la o intalnire romantica,si apoi depinde de tine, funda si vot, pls?

| LoriWitch a răspuns:

Eu cred ca a vrut sa te faca gelos ca so placi mai mult...cand se desparte ea de el tu fA primul pas asa ca intreab-o daca vrea sa fiti impreuna

| Siimo a răspuns:

Complicata situatiebatting eyelashes... pai probabil si ea simte ceva pentru tinee blushing doar ca nu se arata big grin.

| horiaujoc_9272 a răspuns:

Pai intreab-o tu ai iubit? si daca ea raspunde da si te intreaba de ce spui pai pentru ca un prieten de-al meu e interesat de tine daca spune nu nai vrea sa fiu eu sau nai vrea sa ne combinam pentru ca te plac chiar mult bafta!hee hee

| marius_2311 a răspuns:

S-a combinat cu altu pentru ca tu nu ai mai avansat in relatie si sa te cheme la rudele ei e chiar super(parerea mea). oricum incearca pentru ca nu ai ce pierde. fete sunt destule, tu doar sa ai timp pentru toate rolling on the floor