Pai in general in primul post iti faci o prezentare: Ma numesc "x" dar imi place sa mi se spuna "y"...fa totul sa para cat mai comic -asa atragi cititori. Apoi ai putea sa scrii despre prietenii tai, cei mai buni, cei care te-au dezamagit. Si apoi poti puublica in fiecare zi ce ai facut...sau cand te simti suparata/furioasa te descarci acolo.
Daca te pricepi la cuvinte sau esti poeta... poti scrie despre viata, dragoste sau dezamagiri in dragoste...sau poezii. Daca ai multa imaginatie poti crea o poveste si in fiecare zi sa pui cate un capitol.
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Succes si distractie placuta cu blogul
Pai, eu de exemplu scriu despre gaming, insa scriu despre asta pentru ca asta e viata mea si asta iubesc cel mai mult. asa ca nu am cum sa-ti dau eu ideile de care ai nevoie, ar trebui sa te gandesti la ce te descurci cel mai bine si ce-ti place cel mai mult pentru ca atunci o sa ai ce scrie mult si bine
Sunt blogger de 4 ani si din experienta iti spun ca nu este nevoie sa te axezi pe o singura tema atunci cand scrii. Azi poti scrie despre sport, maine despre pantofi si poimaine despre o reteta incercata de curand. Pe blogul tau tu faci legea, tu decizi ce vrei sa postezi.
Multumesc foarte mult raspunsurile sunt foarte bune ssi folositoare vot la toate un singur castigator din pacate nu poti da mai multe funde
Muzica! sau evolutia Terrei in timp
sau stele! sau Luna! sau Soarele! sau dans!
sau...nu mai stiu!
Eu as spune despre gatit, faci acasa cateva prajituri si le faci cate o poza si o pui pe site, ar fi bine daca ai avea o carte de prajituri veche din care sa faci si sa publici cateva retete dar ar fi bine sa le mai adugi cate ceva sau sa le schimbi forma pentru a fi unicate...si, crede-ma, va fi un site foarte popular daca inca de la inceput o sa-i faci reclama.pentru ca oamenii sunt "atrasi" de aceste site-uri cu mancaruri mult succes:*:*pup:*:*
Poi poti sa pui stiri[fotbal...]despre sex,arta,filme,seriale,muzica,sanatate,poze,radio,divertisment,horoscop,calatorii,moda,frumusete,retete culinare,literatura,hobby-uri, amintiri, jocuri si multe altele!
http://www.verze.ro/
http://fashion-salad.com/
cateva site-uri care te-ar putea inspira!:)Mult succes! fundita?!:>:D; x