Nu.Tu poti face rost de comenzi, poti lua buletinul mamei sau al tatalui si apoi te duci la reprezentanta ta cum ar veni[din orasul/comna ta].La mine in clasa este o fata care este reprezentanta la AVON si are doar 13 dar este de la 12ani deci...
In mod normal ca sa fii reprezentant trebuie sa ai varsta de 18 ani. Dar poti sa te inscrii pe numele altcuiva ( de exemplu pe numele mamei, tatalui s.a.m.d ).
Pai.ar trebui sa ai buletin.dar intra pe site-ul de la avon si te inscrii cu datele mamei sau a unui parinte si.cam intr-o zi te suna o reprezentanta din orasul tau si te va chema la sediu pentru a lua cataloagele si pentru a-i da o copie de la buletin ca sa te poata inscrie.eu asa am facut m-am inscris pe numele mamei si cand m-a sunat reprezentanta i-am spus ca am 13 ani si ca m-am inscris pe numele mamei.pentru mai multe detalii te rog sa ma contactezi la id: love.cristina99
sper ca ti-am fost de ajutor:X
Pai trebuie sa ai 18 ani dar poate ca fata e pe numele parintilor ca mergeFUNDA?
Dap trebuie sa ai buletin ca sa ai reprezentant AVON.deci normal ca trebuie sa ai peste 14 ani sau chiar 14 ani...***Funda***
Alexutzaa22 întreabă:
patrizia696 întreabă: