| alleluiah a întrebat:

FUNDAA! Ce sa fac?
Sunt in clasa a VII-a si am 14 ani. Faza e ca toate fetele de la mine din clasa au fost combinate cel putin o data. Eu nu am foststraight face toate ma tot intreaba de cum a fost ptimul sarut si d'astea si eu ma simt aiurea rau cand ma intreaba. Faza e ca m-au intrebat cativa daca vreau sa fiu cu ei dar am refuzat, poate si din cauza ca nu simteam nimic pentru ei dar si pentru ca daca as fi intr-o relatie nu m-as simtii in apele mele sa folosesc apelative de genul: ursulet, puiut si d'astea.
Ce credeti? Ce sa fac?
PS: Stiu ca e mai importanta scoala decat baietii, dar chiar ma simt aiurea... Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| iSimo a răspuns:

Un lucru important : nu conteaza parerea altora, cand te intreaba chestii din astea eviti subiectul ..stii mie oricum mi se pare la prostie ca la 11-14 ani sa ai iubit ..totusi ..Trebuie sa simti ceva pentru acel om nu sa te combini de "reclama" sper ca ti-am fost de ajutor big grinbig grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asi zice sa nu te simti... Stiu si eu multe fete care au avut prieten de la varste fragede si acum sunt niste panarame. Mai bine nu te grabesti, sunt atatia baieti pe lume... happy

Răspuns utilizator avertizat
| xYumex a răspuns:

Fa-ti iubit sarutativa si gata

Răspuns utilizator avertizat
| xYumex a răspuns (pentru alleluiah):

Nu esti doar din gura lumi esti asa cu el si va iubiti si nu va intereseaza de lume normal 0.o