| TpuExpert a întrebat:

Fundita:Am 12 ani cum sa ma machiez ...cu ce? Nu Mai Tot ziceti ca is mica... Vreau Sfaturi De Machiaj dati-mi-le si nu mai comentati. e atat de greu?

Răspuns Câştigător
| tinaHd a răspuns:

Pai daca ai un ten deschis sa te machiezi cu farduri de culori deschise(roz,portocaliu),daca ai un ten inchis (mov,rosu,albastru,verde)rimel,creion, cu tus, si fond de ten dar ai grija sa nu-ti strici fata de la varsta asta:*:*pupici

8 răspunsuri:
| Georgi2011 a răspuns:

LA 12 ani poti sa te dai cu un luciu de buze si un rimel in nici un caz fond de ten.Eu asata iti recomand la varsta ta! Sper ca te-am ajutat

| Schoobydoo a răspuns:

Pai depinde culoarea ochillor. Daca ai ochii caprui merge foarte bine negru si pai sa te machezi cu farduri, creion de ochii si rimel...astea sunt oentru ochi. happy

| Daliinda a răspuns:

Calm fatăăă! laughing. Nu suntem obligati sa-ti raspundem. deci ia`o usor. happy poii. iti sugerez ceva simplu cum ma fac eu. Prima data te dai cu fond de tenhee hee dupa cu rimelhee hee... aplici un gloss pe buze. Si e perfecthee hee Natural ca doar esti tanara laughing Bafta happyhee hee

| AnnaMariaaa a răspuns:

Poate daca ai stii sa vorbesti si frumos si sa nu te enervezi. faci riduri la 12 ani daca te enervezi.in loc sa te joci cu papusile iti trebuie machiaje!

| AleXaandraa a răspuns:

Creion. Rimel. Gloss. Nu cred ca iti trebuie mai multhee hee. Si cu fond de ten nu!batting eyelashes Crede'ma ca stiu pre bine de cebatting eyelashes

| Moonster a răspuns:

Nici nu esti macar in clasa a 5 si deja iti trebuie machiajuri. Da pai la 18 ani la produs cu tine!

| SummerSmile97 a răspuns:

Daca te machiezi de la varsta ta pai ce o sa faci cand o sa ai 16-17 ani si o sa vrei sa ai un prieten, sa se uite baietii la tine! O sa iti strici tenul! Lasa ca cosurile trec, nu trebuie sa te machiezi!
Dar daca vrei un machiaj pentru un eveniment sau ceva iti recomand doar un rimel si un luciu de buze deoarece esti prea mica! Nu trebuie sa te enervezi ca toti iti represoaza dar asta este adevarul! De exemplu eu am 15 ani si nici acum nu ma prea machiez si toti imi spun ca am un ten foarte frumos si ca imi sta mai bine nemachiata! Nu fa o greseala ca dupa aia sa iti para rau! Parerea mea!

Sper ca te-am ajutat! happy

Raalucaa ^.^

| andreeauta1998 a răspuns (pentru Moonster):

Stii ceva daca nu iti convine stai ma in banca ta, eu am 13 si ce am inceput anul asta sa ma machiez dar in rest nu nikki de revelion nu mam machiat, dar vreau sa incet asa ca tineti parerile pentru tine. Multumesc