Sincer nu ar trebui sa arati "online" ca esti sad, asta ti-ar face si mai mult rau. Dar... e alegerea ta.
"Singura, fata in fata cu noptile si cuvintele…"
"Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba... "
"There are 2 cand of persons: who love me and who can go to hell..."
"Fiecare cuvant e o speranta in plus... fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!"
"E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…"
Pai uite aici este un site cu ce statusuri vrei tu, le gasesti toate ce vrei:
http://www.yahoostatus.ro/statusuri.php
orice status vrei si daca ceva mai inventez si eu ceva pe loc:))
aaa...
am o viata grea, prin care nu trece nimeni, nu am prieteni si nu am chef sa vorbesc cu nimeni, nu vreau nimic pe acest pamant, vreau doar dragostea ta:D
daca am o viata grea, nu am prieteni si nu vorbesc cu mine, de ce tocmai tu te-ai gasit sa te indragostesti de mine?
da vezi ca nu am prieteni, am o viata grea de ce nu ma ajuti si tu un pic?
funda?
Acestea sunt preferatele mele, nu stiu daca asta iti trebuie dar poate o sa-ti place:
-Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar nu in inima pentru ca colo te efli tu.
-Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face.
-Ce bun actor poate fi omul! se preface ca este fericit si rade, dar nimeni nu stie ce este in inima lui
-toate trec, insa nimic nu trece fara sa lase urme
-frumusetea ochilor nu consta in culoarea lor ci in felul in care te privesc
-viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainte
Am învăţat că nu e nevoie să schimbăm prietenii, dacă înţelegem că prietenii se schimbă.