Pentru varsta voastra nu poti sa zici ca vai ce mare e iubirea, deci poate nu ii mai place de fosta prietena dar incerca sa intri in vorba cu el ceva sau roga-l sa te ajute intr-un fel daca tine la tine sigur nu te va refuza. daca se uita in ochii tai e un semn bun in caz ca esti mai rusinoasa imprieteneste-te cu colegele din clasa lui si zile lor sa-l inrebe daca ii place de tine... sper ca te-am ajutat pa pup:*
Ai curaj sa vorbesti cu el? sau sa te intreb. te tine? . ai putea incerca. ii poti scrie un mesaj pe hi5 . stii ca, de exemplu eu, nu mai accept pe nimeni pe hi5 pentru ca atatia trimit cerere(si eu nu accept prieteni, numai pe cei pe care-i cunosc). e ft plictisitor. nici nu ma uit . ii scrii un mesaj. poate-ti scrie si el. vezi tu
Daca`la nimeni nu`i place de ea...asta nu inseamna ca niji lui nu-i place. poate` ca pe el il atrage nu jtyu. poate nu intra pe hi5 :-s jty dupa ce te desparty de cineva`te mai gandesty la acea persoana... incearca sa-l abordezi intr-un anume fel messenger nr de tel. poate`afli daca ii mai place fundita?:d
Andrei67y5 întreabă: