Ce consumati la local? Iti spune asta la intrarea in local sau la iesire? E clar ca te vrea la pat daca a spus asta.Asa de greu intelegi?
Dramatism de copil mic. asta e vrajeala ca nu se poate controla, orice barbat se poate controla, are nevoie doar de un pic de bun simt
Dooh`e baiaaat, desi e cam nasol sa-ti spuna asta dupa o saptamana. Daca vrea sa iti arate ca tine la tine cu adevarat, eu zic ca mai rezista putinNu-l lasa sa te controleze cu faze de-astea gen"nu ma mai saruta ca nu mai pot"(nu mai poate doar daca are o problema de ejaculare precoce=cosmar, in rest se descurca el cu asemenea "problemute").
It`s all just a devious mind game!
Deci el merita o funda ca a incercat asa, mai pe dupa visin ce-i drept.
Ai 2 optiuni:ii cedezi sau te faci ca n-ai inteles aluzia
Poate ar trebui sa va mai pipaiti si voi, dar nu sa o faceti asa dupa o saptamana. Asta nu e dragoste, e doar o dorinta a lui. Daca vrea doar sa o faceti, o saptamana ii este usor sa fie cel mai dragut baiat din lume, sa vedem dupa. Totusi el nu vrea sa-l saruti in public, deci in privat vrea?
Sa stii tu ca baietii intr-o relatie sunt mai rusinosi o perioada, dupa care revine totul la normal, o sa vezi! chiar si eu sunt mai rusinos in prezenta unei fete pe care o plac! daca vrei mai multe informatii despre baietii id-ul meu de mess e paulvasile48
Poate se excita foarte repede si de la acel sarut nu se poate controla. Oricum este sigur ca vrea mai mult. Asta vor toti baietii la un momentdat.
Andrei67y5 întreabă: