| LalLyBoOmD a întrebat:

Fundita + voturi! Prietena mea cea mai buna, incepe sa ma evite si sa vorbeasca cu alta prietena, sa-mi fac griji? Pentru ca e cea mai buna prietena si cealalta se foloseste de ea si asta ma enerveaza la culme...si ea nu-si da seama! Ohh, merita sa mai fiu prietena cu ea? Ea imi spune ca-mi este cea mai buna prietena, dar nu prea arata, nu stiu ce sa fac, eu pentru ea am renuntat la multe prietenii, si de obicei ma cam minte! Dar avem si momente frumoase in care ne distram! Chiar nu stiu ce sa fac, ea nu stie, dar am o prietena ffffffffffffffffffffff buna si draguta cu care ma vad mereu dupa si inainte de scoala, si vara. Cu cea mai buna doar la scoala... dar nu prea pot sa aleg intre ele! Complicata poveste stiu! laughing Daca ati inteles poate ma vezi ajuta!

4 răspunsuri:
| kallybeachanne a răspuns:

La randul meu am si eu o prietena si mi s-a mai intamplat si mie.Dar ar trebui sa gasesti un moment cand sunteti singure si sa faci tu primul pas si sa o intrebi de ce nu te mai baga in seama si de ce sta cu alta fata.SI eu am mai multe prietene dar imi fac timp pentru toate.Am mai multe pe strada.Si la scoala.Dar ce e la scoala la scoala ramane.Stii si tu.Sa revenim.Cum am mai spus ar trebui sa faci primul pas si sa incerci sa te impaci cu ea pentru ca o s-o pierzi.TRIST!

| 愛日本 a răspuns:

Păi, spune`i tu că se foloseşte de ea, şi cum se foloseşte de ea.
Dacă nu merge evit`o şi tu şi încearcă să stai şi cu altă fată.

| craist a răspuns:

Uite e zic eu: vorbeste mai mult daca te face sa te simti mai bine cu prieta aia cu care te vezi inante si dupa scoala. si cu cealalta care vb cu persoana care zici tu ca se foloseste de ea vorbeste mai indiferent sau mai putin si o sa vezi ce fel de pers este daca este prieten buna ea o sa vrea sa vb cu tine daca nu se va lua sfarsit priteniei asteia. eu asa zic u decizi.big grin

| SweetSecrets a răspuns (pentru kallybeachanne):

Las-o pe C.M.B.P. sa realizeze ca celelate doar se folosesc de ea. Evit-o si uh si gaseste-ti alta prietena, cu care sa iti petreci timpul(o colega).In final va realiza ca tu esti prietena ei cu adevarat si nimeni si nimic nu te poate inlocuii! Succeslove struck!